Controller - Til NOVI A/S - Vækst og udvikling i Nordjylland

Regnskab, intern controlling og rapportering. Har du lyst til at blive en del af en af Danmarks mest innovative forskerparker? Brænder du for at være en finansiel sparringspartner og yde professionel rådgivning for flere forskellige SMV’er? Så er du måske NOVI’s næste Controller!

Finansiel- og regnskabsmæssig assistance

Du vil arbejde tæt sammen med vores nuværende Controller, samtidig med at du vil blive ansvarlig for en kundegruppe bestående af SMV’er med et varierende behov for finansiel- og regnskabsmæssig assistance. Din arbejdsdag vil være præget af deadlines i forbindelse med regnskab, moms og skat, samt at sikre at den daglige bogføring og årsrapportering efterlever de lovmæssige krav. Derudover vil du dagligt skulle støtte og rådgive kunderne, idet NOVI i de fleste tilfælde står for den direkte forbindelse til revisor og foretager udarbejdelsen af årsregnskab og skat.

Dine primære arbejdsopgaver og ansvarsområder vil være:

  • udarbejdelse af årsregnskaber
  • udarbejdelse af skatteregnskaber og indberetning af selvangivelser
  • budgettering og likviditetsstyring
  • intern controlling
  • forretningsudviklingsprojekter
  • ad hoc-opgaver.

Forretningsmæssig forståelse og regnskabsmæssig værktøjskasse

Du har en økonomisk og regnskabsmæssig baggrund som HD (R) og har gerne erfaring fra revisionsbranchen, hvor du har haft selvstændigt opgaveansvar. Du har en stærk økonomisk og regnskabsmæssig værktøjskasse samt en solid forretningsmæssig forståelse.

Som person er du engageret og analytisk funderet og har evnen til at bevare overblikket. Du arbejder struktureret og detaljeorienteret og trives med at arbejde efter deadlines. Du har en hands-on approach til løsningen af dine opgaver og evner både at arbejde selvstændigt såvel som i teams. Du er en positiv, udadvendt og tillidsvækkende person, der formår at arbejde sammen med mange forskellige kundetyper.

Du er en rutineret bruger af MS Office, herunder særligt Excel, og har et godt kendskab til ERP-systemer, gerne NAV. Desuden behersker du både dansk og engelsk i skrift og tale.

Inspirerende og uhøjtideligt arbejdsmiljø

Som Controller hos NOVI bliver du en del af en dynamisk virksomhed i Aalborg med fagligt dygtige og engagerede kollegaer, der arbejder målrettet for at skabe vækst og udvikling i Nordjylland. Du vil indgå i et inspirerende og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor der ikke er langt fra ide til resultat, og hvor faglig og personlig udvikling vægtes højt.

NOVI tilbyder en selvstændig og ansvarsfuld stilling med stærke samarbejdsflader både internt og eksternt. Derudover tilbydes du en attraktiv gage-pakke, sundhedsforsikring og pensionsordning m.m. Du vil referere til økonomichefen i NOVI, og din arbejdsplads vil være i Forskerparken i Aalborg.

Søg stillingen