Konstruktionsingeniør

image

Vil du med på rejsen og konstruere nye varianter og løsninger til Full flow ventilprogrammet? Og vil du være med til at sætte dit præg på fremtidens ventiler? Så er du måske BROENs nye konstruktionsingeniør.

Konstruktion af kundetilpassede løsninger og mulighed for teknisk projektledelse

Du bliver en del af afdelingen Full Flow ventiler bestående af produktionsingeniører, teknikere, produktionsplanlæggere, der alle arbejder på at udvikle produktprogrammet og processer, og på at sikre en stabil produktion.
Du bliver en del af et dynamisk team med dygtige kollegaer. Det hele foregår i et positivt og uformelt miljø.

Som konstruktionsingeniør bliver din primære opgave at udvikle nye ventilvarianter og optimere det eksisterende produktprogram. Du laver kravspecifikation på baggrund af de input, som du får fra vores sælgere, indgår i dialog med PTA og du designer og konstruerer selv nye varianter. Du er selv ansvarlig for processen fra specifikation til færdigt produkt, hvor du i samarbejde med resten af teamet står for produktionsmodning og indkøring på virksomhedens fuldautomatiske produktionslinjer. Du ser muligheder, udfordrer det bestående og lader dig ikke begrænse af eksisterende processer og løsninger.

Dine primære opgaver omfatter derudover, men begrænses ikke til:

  • konstruktion af nye ventilvarianter og optimering af det eksisterende produktprogram
  • udarbejdelse af kravspecifikation for nye kundetilpassede ventilløsninger, på baggrund af input fra salgsorganisationen
  • designe og konstruere varianter i 3D og 2D (Solid Works)
  • produktionsmodning og tegningsgrundlag.

Som konstruktionsingeniør refererer du til den tekniske chef, som har ansvaret for produktionen, produktionsteknik samt udvikling inden for forretningsområdet Full Flow op til DN 50.

Din arbejdsplads bliver på hovedkontoret i Assens på Fyn.

Konstruktions erfaring med interesse for produktionsmodning og værktøjskonstruktion

Vi forestiller os, at du har en baggrund som maskiningeniør og erfaring fra en produktionsvirksomhed, hvor du er vant til at arbejde og tænke i projekter. I din tilgang til opgaver er du selvkørende, struktureret og overholder deadlines. Du har en god procesforståelse og ved, hvad der kan lade sig gøre. I din tankegang er du kreativ og ser muligheder og løsninger. Du får en bred kontaktflade til både salg, PTA, produktion og eksterne leverandører, hvorfor samarbejde og kommunikation er helt naturligt for dig.

Rig mulighed for at præge egen stilling

Du får en selvstændig stilling i et godt og uformelt arbejdsmiljø, hvor samarbejde og vidensdeling er en naturlig del af hverdagen, og beslutningsvejen er kort. Du bliver ansat i BROEN A/S, som er en veldrevet og økonomisk stærk virksomhed. Virksomheden tilbyder en konkurrencedygtig lønpakke inkl. pension, bonus, sundhedsordning, kantineordning m.m.

Søg stillingen