Projektchef

Går du med en leder i maven, og har du naturlig flair for strategisk tænkning? Jysk Fynske Medier leder efter en kvalitetsbevidst, stærk kommunikatør til stillingen som projektchef i et nyetableret projektkontor.

Leder for et nyt og spændende projektkontor

Som projektchef bliver du en nøglefigur i mange tværgående tiltag i B2B salgsorganisationen. Du får ansvaret for at lede og drive PMO/Projektleder-afdelingen samt dine egne projekter. Du vil være med til at opbygge et nyetableret projektkontor, som har til formål at sikre eksekvering på en lang række projekter. Du skal fungere som leder for 3 medarbejdere i projektkontoret, og det er jeres fornemmeste opgave som team, at sikre udvikling og synergi på tværs af hele B2B. Teamet arbejder derfor også ud fra, at kunden er første prioritet i alt, hvad der arbejdes med.
Du får naturligt en bred berøringsflade med hele organisationen, og det er bl.a. dig, der:

  • står for opbygning og udvikling af det nye projektkontor
  • er ansvarlig for, at projekterne drives optimalt i B2B organisationen
  • driver strategisk vigtige projekter.

I stillingen som projektchef og leder, refererer du til den kommercielle chef for Forretningssupport.

Din hverdag bliver på kontoret i Odense.

Naturligt drive med et strategisk mindset

Du har givetvis nogle års ledererfaring fra tidligere stillinger, det er dog ikke et krav. Alternativt har du et naturligt talent for, ambitionen om, og de faglige kvalifikationer til at kunne indtage rollen som leder. Du har formentlig konkret erfaring med projektledelse, udarbejdelse af projektplaner og flowdiagrammer. Din uddannelsesmæssige baggrund er formentlig en cand.merc. eller en anden relevant uddannelse. Dine evner er særligt stærke inden for strategisk tænkning og ageren.
Som person er du robust, vedholdende og eksekveringsstærk. Du beskriver dig selv som tillidsvækkende og kvalitetsbevidst, og dine kommunikative evner er solide. Du går ikke på kompromis med udførelsen af dine opgaver, og du motiveres af de fælles succeser. Din forretningsforståelse er stor, og din arbejdsmæssige indsats tager altid udgangspunkt i kunden.

Et job med stor indflydelse og nye udfordringer

I jobbet som projektchef vil du få mange nye og spændende udfordringer i et af landets største mediehuse. Som en del af et stærkt team og med et nyetableret projektkontor, får du stor indflydelse i B2B organisationen. Her er gode karrieremuligheder, og høj fleksibilitet over hele linjen. Arbejdsmiljøet er uformelt, kollegaerne dygtige og kvalitetsbevidste. På tværs af hele virksomheden er der et stort fokus på værdien af samarbejde og vidensdeling. Du får både indflydelse, men særligt også rig mulighed for at udvikle dig fagligt. Mulighederne for at præge egen hverdag og arbejdsopgaver er også mange.

Søg stillingen