Økonomichef

Mortalin søger en økonomichef, der formår at tænke økonomifunktionen på tværs af hele koncernen, og på den måde er med til at sikre best-in-class business controlling.

Videreudvikling af koncernens økonomifunktion

Som økonomichef vil dit primære ansvar bestå i at udarbejde analyser, rapportering, fremtidsorienterede tiltag samt generelle effektiviseringer og udvikling. Du får en aktiv rolle i de strategiske beslutningsprocesser og fungerer derfor som en værdifuld sparringspartner for den samlede ledelse. Det er dig, der skaber systemer, processer og handlerum for at sikre optimal opgaveløsning af høj kvalitet.

Du får det overordnede ansvar for business controlling, og du vil dermed servicere på tværs af hele koncernen, hvilket indbefatter Mortalin A/S og 3 søsterselskaber. Det betyder, at du bliver en nøglefigur i videreudviklingen af økonomifunktionen, hvor du samtidig sørger for, at afdelingen er gearet til den udvikling, som Mortalin løbende gennemgår. Dette inkluderer bl.a. en transformation i den digitale retning i form af et kommende skift af den nuværende ERP-løsning.

Dine første succeskriterier er, at du sammen med den adm. direktør realiserer mål og baner vejen for eksekvering af virksomhedens strategier. Det sikrer du gennem valid og rettidig implementering af forretningskritiske projekter, hvor du løbende kommer med forslag til forbedringer.

Mere detaljeret er det dig, der:

  • videreudvikler en økonomifunktion ift. effektivisering af bogføring, rapportering, budgettering, forecasting, opfølgning og fakturering
  • står i spidsen for den rette håndtering af pipeline, timeforecast og lead KPI’er i det eksisterende BI-system
  • sikrer kontrol og styring af virksomhedens kontrakter og aftalegrundlag
  • tager ansvaret for optimalt udbytte af afdelingens IT-løsninger.

Din hverdag vil være på kontoret i Haslev.

Kvalitetsbevidst med økonomisk tække

Vi forestiller os, at du har en HD(R), cand.merc. eller cand.merc.aud. og minimum 4-5 års erfaring fra en tilsvarende position eller virksomhed.

Du formår både at tænke og arbejde strategisk og samtidig dykke ned i detaljen, når det kræves. Din forretningsforståelse giver dig et solidt udgangspunkt for at drive effektiviseringer og forandringer.

Som leder tager du udgangspunkt i den enkelte medarbejder samt, hvordan muligheden for udvikling er bedst. Du evner altså at være lyttende, men kan samtidig træde i karakter på en ligeværdig og coachende måde.

For dig er kvalitet en selvfølgelighed, hvilket også afspejler sig i din strukturerede tilgang til opgaver, som kommer i mål til tiden. Din tidligere erfaring gør dig i stand til at navigere i en vækstvirksomhed. Du har tidligere bevist, at du forstår at navigere i en vækstvirksomhed med en høj grad af omstillings- og forandringsparathed.

Det får kandidaten

Du bliver del af en fremtrædende dynamisk virksomhed i vækst, hvor man tror på, at resultaterne bedst skabes, når man arbejder professionelt og har det sjovt samtidig.

Du tilbydes en nøgleposition og får dermed mulighed for at bidrage til virksomhedens fremtidige succes.

Søg stillingen