Konsulent til Business Support

Har du talent for at udvikle mennesker gennem dialog og konstruktiv, motiverende feedback, og kunne du tænke dig at skabe forandringer i en stor organisation med en bred berøringsflade?

Indsats med gennemslagskraft på resultaterne

I Jysk Fynske Mediers B2B-salgsafdeling er der igangsat et højt prioriteret projekt, hvor målet er at øge bevidstheden omkring Price Management. Projektet indbefatter blandt andet prissætning ud fra effekten af virksomhedens medier, monitorering af rabatter og fokus på storytelling og betragtes som en succes, når projektets initiativer afspejler sig i adfærden blandt afdelingens sælgere og organisationen som helhed.

Din nøglerolle bliver at støtte og udvikle medierådgiverne med implementeringen af Price Management. Det vil sige, at du sikrer, at projektet kommer til virkelighed i praksis – primært gennem genbesøg, herunder bliver dine centrale opgaver at:

  • Observere
  • Coache
  • Give konstruktiv, motiverende feedback til sælgere
  • Understøtte og udvikle medierådgivere med implementeringen
  • Kortlægge de væsentligste potentialer, så organisationens Commercial Excellence-træningsprogram kan designes herefter.

Kort sagt får du en selvstændig rolle og en bred berøringsflade i forhold til salgskontorerne, som du kommer til at understøtte med din viden og indsigt. Du får base i Odense og tilknyttes et team af fire kompetente kollegaer, som arbejder med projekter og forandringer. Du refererer til den kommercielle chef for forretningssupport.

Ambitiøst mindset og sætter barren højt

Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse og nogle års erfaring som salgscoach og/eller konsulent, hvor du har arbejdet med at styrke salg via adfærdsændring og kompetenceudvikling. Igennem din erfaring har du udviklet stærke formidlings- og relationsskabende evner, som du anvender, når du formidler din viden og feedback i øjenhøjde til dine kollegaer.

Som person er du initiativrig, ansvarsbevidst og selvstændig. Du er derudover fleksibel og trives med at komme rundt i alle afkroge af Danmark. Vigtigst af alt er du ambitiøs på projektets vegne og tør udfordre det bestående, alt imens du har øje for dine kollegaers trivsel. Til daglig bliver du en del af et engageret team med et godt fællesskab, hvor sparring er i fokus, og derfor nyder du også at arbejde sammen med forskellige typer af mennesker.

Plads til gode idéer

Når du ikke er ude at gøre en forskel ved kunderne sammen med sælgerne befinder du dig på en arbejdsplads med et inspirerende miljø overfor Odense Banegård. Du tilbydes en spændende stilling med gode muligheder for at sætte dit personlige præg samt en mulighed for at se resultaterne af din indsats meget direkte. Derudover indgår du i en afdeling, hvor der er højt til loftet med plads til faglig og personlig udvikling.

Du omfattes naturligvis af virksomhedens pensionsordning samt sundhedsforsikring.

Søg stillingen