Segment Manager

Kan du udvikle og eksekvere en ”gå-til-markedet” strategi på det el-tekniske marked? Du samler den rette produktpalette fra Eatons omfattende sortiment til et koncept og sælger det til større erhvervsbygninger – private såvel som offentlige.

Jobbet

Eaton er en international spiller i rivende udvikling, der med sine produkter og sin viden bidrager til den grønne omstilling. Det bliver din opgave at drive Eatons vækst i projektsalget af el-tekniske løsninger til moderne erhvervsbyggeri og optimere den bestående bygningsmasse. Der er tale om en nyoprettet stilling, så du kommer til at tage del i strategiplanlægningen for segmentet og tage ansvar for at eksekvere den.

Dine primære opgaver omfatter, men begrænses ikke til at:

  • Bearbejde rådgivende ingeniører, arkitekter, grossister og større el-installatører, så de tænker Eatons produkter ind fremtidige projekter.
  • Bygge bro til branchens forskellige aktører, så du er opdateret på trends, og hvad der rører sig på markedet.
  • Se forretningsmuligheder og agere på dem.

El-teknisk baggrund med kommerciel overbygning

Med afsæt i din tekniske baggrund og dine stærke kundskaber inden for networking, kan du læse markedet og forstå, hvad kunderne har behov for. Ideelt har du kendskab til ladekoncepter til el-biler, storage-løsninger, el-komponenter, tavlesystemer, nødstrømssystemer og/eller mellemspændingsprodukter.

Du har derudover godt købmandskab, er en selvstarter, der godt kan lide at have ansvar og trives med at skulle skabe resultater gennem lige dele rådgivning og salg. Forandringer ser du som spændende muligheder – både organisatoriske og markedsmæssige, og det falder dig naturligt at samarbejde med kollegaer både på tværs af faglige skel og på tværs af landegrænser.

Du tilbydes

Kort sagt får du det bedste fra to verdener – en international virksomhed med egen produktion og produktudvikling i ryggen og en hverdag i Eaton Danmark, som vokser både organisatorisk og resultatmæssig, og hvor alle kender alle. Samtidig tilbydes du en stilling med stor indflydelse i forhold til at forme din funktion.

Afhængig af geografi kan du bestride jobbet fra Eaton Danmarks kontor i Søborg eller fra hjemmekontor. Der tilbydes selvfølgelig en løn og ansættelsespakke, der matcher de opstillede krav.

Søg stillingen