Studiejob som økonomiassistent

Har du flair for både de store tal og de små detaljer?

Din økonomiske forståelse bliver sat på spil

Som Curias nye økonomiassistent tager du stor del i den daglige håndtering af økonomiske opgaver, og du sikrer, at debet og kredit altid stemmer overens. Din rolle er at supportere ledelsen med driftsøkonomien, og du vil løbende blive inddraget i forskellige optimerings- og IT-relaterede opgaver.

Hos Curia er de færreste dage ens, men dine primære opgaver på kontoret bliver:

  • Bogføring i e-conomic
  • Fakturering af kunder og opfølgning herpå
  • Betaling af leverandører
  • Kontakt til revisor
  • Pipelinehåndtering
  • Assistere på udviklingsprojekter.

Du skal kunne arbejde 10-15 timer om ugen fordelt på 2-3 vagter i tidsrummet kl. 8.00-16.30 på hverdage. Vi tager selvfølgelig hensyn til dine studier og tilpasser din arbejdstid herefter.

Struktureret og detaljeorienteret talhaj

Du læser HA eller en anden relevant videregående uddannelse, og da vi gerne vil have glæde af dig længe, har du minimum 2 år tilbage af dit studie.

Vi forestiller os, at du har praktisk erfaring med bogføring fra et tidligere job, en forening eller fra et helt tredje sted. Allervigtigst er det dog, at du har en grundlæggende økonomisk forståelse, dine Excel-færdigheder er i top, og du er fortrolig med anvendelsen af IT.

Du går systematisk til opgaverne og sætter en ære i at komme i mål til det aftalte tidspunkt uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Hvorfor lige Curia?

Stillingen som økonomiassistent hos Curia er ikke kun et spændende og relevant studiejob, men også et unikt indblik i konsulentbranchen. Hos os er der ikke er langt fra beslutning til handling, og du har rig mulighed for at sætte dit personlige præg på arbejdsopgaverne.

Som studentermedhjælper hos Curia bliver du en del af en uformel organisation, hvor vi i frokostpauserne mødes over en sandwich, mens fredagene ofte er lig med fyraftensvin.

Søg stillingen