Ambitiøs erhvervsorienteret advokat til Vingaardshus i Frederikshavn – mulighed for partnerskab

Der søges en dygtig advokat med høj faglighed til en spændende stilling i erhvervsafdelingen. Stillingen skal besættes i Frederikshavn eller i en kombination af Aalborg og Frederikshavn.

Ambitiøst team med stor faglighed

Du er advokat og har lyst til at blive en del af et ambitiøst team bestående af specialister inden for fast ejendom, immaterialret, ansættelsesret, entrepriseret, retssager, selskabsret, virksomhedsoverdragelser og insolvensret m.m.

Du har lyst til at videreudvikle dine kompetencer inden for erhvervsretten og blive yderligere specialiseret inden for et eller flere fagområder i et ambitiøst, dynamisk og uformelt miljø.

Du brænder for at rådgive om erhvervsrelaterede forhold på højt juridisk niveau og med både forretningsmæssig og kommerciel forståelse. Du trives med at have den direkte klientkontakt og et selvstændigt ansvar i sagsbehandlingen. Du ønsker at bruge dine evner til at rådgive både store og små erhvervsvirksomheder.

Stort engagement for erhvervsret

Du har erfaring fra en tilsvarende stilling og har stor interesse og engagement for erhvervsret.

Som person er du energisk og ønsker succes. Du er udadvendt og god til både interne og eksterne relationer og motiveres af at levere rådgivning af højeste kvalitet. Du er holdspiller og evner både at arbejde i team samt selvstændigt og proaktivt. Du er fortrolig med juridisk engelsk.

Stillingen skal besættes i Frederikshavn eller i en kombination af Aalborg og Frederikshavn.

Et af Nordjyllands største advokathuse

Din arbejdsplads vil være hos en af Nordjyllands største advokathuse. Du vil få næsten 60 kollegaer, heraf 23 advokater, som alle viser engagement, kompetence og tilgængelighed, både overfor dig og i deres rådgivning til klienterne.

Du tilbydes attraktive løn- og ansættelsesvilkår, som fastsættes efter kvalifikationer og eventuelle andre særlige ønsker, der skal tages højde for. Du får god mulighed for work-life balance samt at sætte dit præg på en kompetent organisation, hvor samarbejde og god kommunikation er i højsædet.

For den rigtige kandidat vil der være mulighed for partnerskab.

Søg stillingen