Chef for Mennesker og Organisation (People And Organization) til TECHCOLLEGE

På TECHCOLLEGE arbejder vi fokuseret med at realisere vores ambitiøse strategi ’Udvikling med vilje’ for derigennem at styrke kvaliteten i vores kerneopgave – elevernes læring og trivsel. For at lykkes med denne udvikling er der behov for at styrke TECHCOLLEGE som formålsdrevet organisation og skabe det kulturelle og kompetencemæssige fundament til at frisætte organisationen til mere selvledelse – så vi sammen bliver i stand til at realisere strategien. TECHCOLLEGE søger derfor en chef for den nyetablerede afdeling Mennesker og Organisation, der kan stå i spidsen for vores strategiske arbejde med at udvikle både mennesker og organisation.

Jobprofil

Som chef for Mennesker og Organisation skal du være driver for udvikling af TECHCOLLEGE som formålsdrevet organisation – med særligt fokus på at modne og styrke kultur og kompetencer hos både ledere og medarbejdere. Under mantraet ’En fælles skole’ skal TECHCOLLEGE styrkes i sit fokus på kerneopgaven omkring elevernes læring og trivsel – og styrke samspillet mellem uddannelser og stabe om at løfte dette.

Vi ønsker at udvikle en kultur på TECHCOLLEGE, som er kendetegnet af tillid, frihed og ansvarlighed – og som derfor gør det muligt at frisætte organisationen til mere selvledelse. Særligt ledelseskompetencerne bliver helt centrale for at lykkes med denne forandringsproces mod mere selvledelse og du skal derfor sammen med dine kompetente medarbejdere i Mennesker og Organisation styrke ledelsesudvikling på TECHCOLLEGE, så god ledelse bliver vores fælles vej til at forandre organisationen.

Organisatorisk kommer du til stå i spidsen for at samle de tre nuværende afdelinger HR, Arbejdsmiljø og Pædagogisk X, som samlet består af 11 medarbejdere. Ambitionen er at skabe et sammenhængende konsulentmiljø, hvor kompetencer indenfor ledelsesudvikling, jura, pædagogik, arbejdsmiljø (og meget mere!) indgår i et dynamisk samspil – og tilsammen danner et udviklende konsulentmiljø, som det er FEDT at være en del af!


Dine arbejdsopgaver bliver fortrinsvis:

 • Driver for udviklingen af TECHCOLLEGE som formålsdrevet organisation.
 • Ledelsesudvikling for både uddannelses- og stabsområdet – med særligt fokus på udvikling af fremtidens ledelseskompetencer.
 • Ansvar for den pædagogiske udvikling (kultur og kompetencer).
 • Ansvarlig for hele medarbejderværdikæden fra rekruttering til exit.
 • Implementering af vores værdibaserede personalepolitik.
 • Personaleledelse af medarbejderne i Mennesker og Organisation.
 • Spillende træner som også selv bidrager til opgaveløsningen i afdelingen.

Som chef for Mennesker og Organisation vil du referere til direktøren, men vil derudover få et nært og bredt samarbejde med både den øvrige direktion samt den samlede chef- og ledergruppe på TECHCOLLEGE.

Personprofil

Vi forventer:

 • Du er strategisk tænkende og har blik for skolens udviklingsmuligheder som en central uddannelses- og vidensinstitution
 • Du udmærker dig ved at tænke innovativt, dit store drive og energi og forstår at sætte nye standarder for den strategiske udvikling
 • Du har et stærkt værdisæt og brænder for at udvikle mennesker og kultur
 • Du har stærke analytiske kompetencer og evner at gøre det komplekse operationelt
 • Du har en skarp pen og er stærk i både skriftlig og mundtlig formidling
 • Du har dokumenteret ledelseserfaring med relation til feltet for Mennesker og Organisation, gerne fra en uddannelsesinstitution
 • Du har en relevant kandidatuddannelse.

Som person er du ambitiøs på både dine egne og afdelingens vegne og arbejder målrettet og resultatorienteret. Du er vedholdende og leder gennem involvering og engagement, og forstår at skabe et stærkt fællesskab omkring opgaveløsningen. Du er en brobygger, der er god til og trives med at arbejde på tværs af afdelinger og på alle organisatoriske niveauer. Du befinder dig godt i et dynamisk og uformelt miljø, hvor tillid, frihed og ansvarlighed er et grundlag for kulturen.

Vi tilbyder

Et attraktivt og udfordrende job med masser af udviklingsmuligheder, hvor du kommer til at stå i spidsen for et højt prioriteret strategisk indsatsområde. Du vil få et tæt samarbejde med direktionen og dine øvrige chef- og lederkollegaer, hvor du bliver en del af et udviklingsorienteret og uformelt ledelsesfællesskab. Desuden vil du have en bred samarbejdsflade til den øvrige organisation, hvor du vil møde engagerede og kompetente kollegaer på alle niveauer. Du får en hverdag præget af mangeartede opgaver og med stor mulighed og ansvar for selv at udfolde stillingens indhold inden for skolens rammer og strategier.

Ansættelse

Stillingen er en fast fuldtidsstilling. Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes efter kvalifikationer og i henhold til gældende Cirkulære om aftale om ansættelse af chefer ved institutioner for undervisning og uddannelse på Undervisningsministeriets område af 28. juni 2019.

Du vil få kontor på Øster Uttrup Vej 1, 9000 Aalborg, men der må påregnes en del mødeaktivitet både eksternt og på TECHCOLLEGEs øvrige adresser.

Tiltrædelse

Stillingen ønskes besat senest 1. oktober 2022.

Yderligere oplysninger

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Søren Samuelsen på tlf. 2526 6666 eller pr. mail: ssa@techcollege.dk eller Managing Partner Torben Abildgaard 4061 7022 eller pr. mail: ta@curia.dk.

Ansøgning

Vi modtager kun ansøgninger via skolens rekrutteringssystem. Send din ansøgning, cv og andre relevante dokumenter ved at klikke på linket nederst på siden. Ansøgningsfristen er d. 15. august 2022.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i perioden 22. – 26. august.

Søg stillingen