Salgschef, der kan opbygge et salgsteam fra bunden

Er du en erfaren leder med en vindermentalitet og evnen til at udvikle et stærkt team, der brænder for nysalg og relationssalg på telefonen?

Du opbygger, leder og udvikler dit eget Tele Account Team

Jysk Fynske Medier er en vækstvirksomhed med fart på, og har netop opstartet et nyt Tele Account Team i centrum af Aarhus. I rollen som salgschef får du direkte reference til markedschefen hos Jysk Fynske Medier. Dine ansvarsområder består primært af at håndtere din egen kundeportefølje, og samtidig være ansvarlig for et helt nyt salgsteam på 8 medarbejdere, som du selv er med til at opbygge. Du får en hverdag hvor salgsledelse, motiverende målsætninger, pipeline management og relationsskabende salg er i centrum.

Derudover er dine primære ansvarsopgaver at:

  • opbygge, lede og udvikle et stærkt nyt salgsteam og sikre, at de når de fastsatte mål
  • implementere og følge op på salgsplaner og budgetter samt udarbejde relevante analyser, rapporter m.m.
  • skabe og udvikle relationer til kunder samtidig med, at du er en stærk rådgivningspartner på tværs af brancher og kundesegmenter
  • håndtere din egen kundeportefølje.

Erfaren leder med vindermentalitet

Du kommer til stillingen med dokumenteret salgserfaring, og med en stor passion for at skabe tilfredse kunder. Du er drevet af salg, herunder særligt telesalg samt relationsskabende salg. Du er en dygtig leder og kommunikator som brænder for at udvikle og motivere et nyt salgsteam. Beslutsom, motiverende, struktureret og ambitiøs er kendetegnende for din måde at arbejde på, du har erfaring med lederrollen og du trives i et miljø med et højt tempo og en dynamisk hverdag.

Du har minimum 3 års ledelseserfaring, og du er allerede foran på point, hvis du har erfaring fra telemarketing/tele account-branchen eller en anden relevant salgsorganisation. Formentlig har du en videregående uddannelse, men vigtigst er det, at du igennem egne opnåede salgsresultater som sælger og leder, er et sted i din karriere, hvor du nu er klar til næste skridt.

Du bliver en nøglespiller i en af Danmarks største mediekoncerner

Du tilbydes en nyoprettet, udfordrende og spændende stilling, hvor du får lov til at udvælge og lede dit eget high-performance salgsteam. Du bliver en del af en moderne og anerkendt mediekoncern hvor du, sammen med dine dygtige kollegaer, er en indirekte del af danskernes hverdag. Din rolle er vigtig i salgsorganisationen, fordi virksomheden har store ambitioner og vækstkrav, hvorfor der for den rette profil vil være gode udviklings- og karrieremuligheder fremadrettet.

Søg stillingen