Global Supply Chain Director

Du løfter produktionen til ”next level” i en global virksomhed, hvis produkter sælges til mere end 150 lande på 6 forskellige kontinenter.

Erfaren leder med operationelt og strategisk ansvar

Med reference til den administrerende direktør søger DESMI Pumping Technology en Global Supply Chain Director, der kan understøtte virksomhedens fortsatte vækst ud fra en World Class Manufacturing-tilgang til produktion. I samarbejde med lederne for gruppefunktionerne Logistik og Indkøb samt regionale distributionscentre og fabrikker i henholdsvis Kina, Danmark og USA er din fornemmeste opgave at sikre optimal udnyttelse af ressourcer på tværs af organisation og geografi. På den måde sikrer du, at produktionen altid er konkurrencedygtig på det globale marked.

Dine kerneansvarsområder:

  • Koncernens globale logistik, indkøb og outsourcing
  • Optimere og udvikle den globale produktionskapacitet og kompetence, herunder udvikling af strategiplan for Operations for den samlede koncern, der tæller produktionen i Kina, montagen i Danmark samt logistikcentre i USA og flere lande i EU
  • Sikre bedst mulig udnyttelse af produktionskapacitet i samarbejde med ledelsen i Kina via optimering og koordinering
  • Produktionen i Danmark, som skal løftes til ”next level”
  • Planlægge og sikre implementering af forretningsplaner, strategier og mål.

Herudover har du et ledelsesansvar for cirka 600 medarbejdere på globalt plan, som til sammen driver virksomheden op på et endnu højere kompetence- og kapacitetsniveau.

Din base bliver på hovedkontoret i Nørresundby.

Eksekverende og ”hands-on” tilgang

Vi forventer, at du har en teknisk og kommerciel indsigt og forståelse. Du har derfor en teknisk uddannelse på ingeniørniveau eller tilsvarende, eventuelt suppleret med en økonomisk/kommerciel uddannelse på HD/MBA-niveau.

Du har minimum 10 års erfaring fra en tilsvarende stilling, formentlig i en global matrixorganisation. Måske har du haft ansvar for hele produktionsprocessen, herunder global logistik, sourcing og produktion på flere sites i ind- og udland. Vigtigst er, at du har erfaring med supply chain fra maskinindustrien, men har du erfaring med systemleverancer til industri eller marinebranchen er dette kun et plus. Data er en selvfølgelig del af din hverdag og er ofte din vej til at nå i mål.

Som leder er du dedikeret og visionær. Det falder dig naturligt ind at spotte og udnytte muligheder, ligesom du sætter spørgsmålstegn ved processer og fremgangsmåder på en konstruktiv måde. Derfor trives du med at være ”hands-on” og er klar til selvstændigt at løse driftsopgaver, når dette kræves af dig. Din arbejdsstil beskrives bedst som vedholdende med et bredt overblik, og du formår at tage de lange seje træk sideløbende med, at der skabes resultater i hverdagen.

Du begår dig naturligvis ubesværet på både engelsk og dansk.

Central og indflydelsesrig rolle

Du tilbydes et attraktivt job i en spændende global virksomhed med stort vækstpotentiale. Der ligger ligeledes faglige og personlige udfordringer, hvor du selv former din hverdag.

Søg stillingen