Marketingkoordinator - brænder du for marketing og projektledelse i et spændende team?

Vi søger en marketingkoordinator, som brænder for det alsidige arbejde med marketing - både indenfor de digitale og de traditionelle kampagne- og konceptorienterede discipliner. Det er en unik mulighed for at arbejde med flere, spændende segmenter på det danske marked samt på tværs i den nordiske region i en veletableret international virksomhed, hvor marketingdisciplinen vægtes højt i bestræbelserne på at skabe resultater.

Bliv en del af holdet

Cembrit har hovedkontor på Gasværksvej i Aalborg, og vores Nordiske marketingteam består af 6 kollegaer, hvoraf de 3 sidder fast i Aalborg og resten er fordelt i Norge, Sverige og Finland. Man vil hovedsageligt arbejde med den daglige drift i det danske marketingteam i Aalborg, hvor man også er en del af planlægning og strategiudvikling. Hertil kommer tæt samarbejde i nordisk regi om fælles kampagner og tiltag samt løbende deltagelse i vores globale marketing team. Herudover har vi et stort netværk af samarbejdspartnere bl.a. PR- og reklamebureauer, som vi har daglig kontakt med.

Man vil indgå i den daglige opgaveløsning i det danske team, hvor vi arbejder meget bredt med hele marketingdisciplinen, og man løser mange forskelligartede opgaver, hvoraf nogle er koordinering mens andre også indebærer konkret hands-on opgaveløsning. I stillingen vil rollen i høj grad bestå i at projektlede bl.a. kampagner og events, servicere vores forhandlerled, lave understøttende materialer til salg, samt en bred vifte af kommunikationstiltag som PR, nyhedsmails mv. Hertil kommer ansvar for det danske website og SoMe kanaler samt, i nært samarbejde med salg, at sikre og analysere insights fra markedet til brug for fremtidige aktiviteter.

Opgaverne spænder vidt, og der er sjældent 2 dage der er ens:

 • Projektledelse af danske kampagner og projekter i samarbejde med teamet og vores eksterne partnere.
 • Tekstforfatning, oversættelser og korrekturlæsning af meget forskellige og modtagerfokuserede teksttyper såsom tekst til SoMe, website, PR, montagevejledninger mv.
 • Nyhedsmails (Mailchimp).
 • Website (Pimcore).
 • Sociale Medier, SEO o.a. digitale marketingdiscipliner.
 • Arbejde med forskellige discipliner som PR, loyalitetsprogrammer, virtuelle tiltag, messer, POS, tryksager, annoncering mv.
 • Salgspræsentationer, E-learning mv.
 • Servicere forhandlere med tekster, annoncer, billedmateriale mv.
 • Varetage den danske del af fælles nordiske kampagner og aktiviteter samt lokalisering af indhold til globale kampagner.
 • Div. ad hoc opgaver.
 • Mulighed for at arbejde målrettet med mange forskellige segmenter som fx arkitekter, entreprenører, forhandlere, håndværkere og private.

Fokuseret tilgang og forretningsforståelse

Du har en uddannelse inden for kommunikation eller markedsføring samt god digital forståelse - og så brænder du for dit felt. Du er initiativrig og struktureret med sans for detaljerne, har et godt humør og mod på udfordringer. Du trives med mange bolde i luften og en vis omstillingsparathed.

Med din fokuserede tilgang og forretningsforståelse tager du effektivt hånd om de arbejdsopgaver, der stilles. Du forstår vigtigheden af at skabe gode resultater, og du nyder at drive projekter og have en stor kontaktflade blandt både kollegaer og eksterne partnere, hvor din evne til godt samarbejde kommer til sin ret.

Som person er du ligeledes:

 • Løsningsorienteret og robust med et stort personligt drive.
 • En god teamplayer med øje for at skabe synergier på tværs.
 • Fleksibel og resultatorienteret med fokus på at løbe alle typer opgaver i mål.
 • Vedholdende og god til at holde momentum i projekter og opgaver.
 • God til at skabe resultater gennem relationer internt såvel som eksternt.
 • Serviceminded, tålmodig og tillidsskabende og formår på en pædagogisk måde at sikre fremdrift i en travl hverdag.

Det er en fordel, hvis du har mindst 3 års erfaring med B2B, men ikke et must.

Det forventes, at du behersker engelsk, da dette er koncernsproget i Cembrit, og det sprog der tales/skrives i vores nordiske marketing team.

Dynamisk, samarbejdsorienteret og dedikeret marketingteam

Et job i en dynamisk og spændende international koncern, der giver dig muligheden for en stærk personlig og faglig udvikling. Kulturen i Cembrit er præget af en uformel tone, engagement og resultatorienteret professionalisme.
Du bliver en del af et dynamisk, samarbejdsorienteret og dedikeret team i marketingafdelingen, som har rigtig mange bolde i luften og fagligheden i højsædet. Vi arbejder både med B2B og B2C marketing, og med et velrenommeret brand og spændende produkter.

Søg stillingen