Junior Advisor med høje ambitioner

Vil du arbejde med vækst og udvikling inden for salg? Så er det måske dig European Maritime Finance (EMF) leder efter som deres nye Junior Advisor.

Salgsdreven profil med indflydelse på fremtidig succes

Som Junior Advisor refererer du til Partner & Managing Director, som arbejder med udgangspunkt i Schweiz – derfor foregår den daglige sparring sammen med det lokale team i Project Finance.

EMF-organisationen på Kongens Nytorv er under opbygning, og der er lagt op til, at “holdet skal sættes”. Målet er derfor, at der i fællesskab udvikles et stærkt innovativt og udviklende miljø. Der vil naturligt opstå et tæt samarbejde med den øvrige organisation i Schweiz, hvor der i høj grad er mulighed for både faglig og personlig sparring.

Til en start vil dit primære ansvarsområde være leadgenerering til det øvrige salgsteam. Det er dermed dig, der er sikrer, at der etableres kontakt til dem, der allerede har vist interesse for investeringsprojekter. Og ikke mindst er det dig, der driver det opsøgende arbejde for at identificere, kontakte og booke relevante investorer, så du samtidig bidrager til at opdyrke og vedligeholde stærke, langvarige relationer.

Derudover deltager du i salgsfremmende aktiviteter, herunder online events og informationsaftener, så du i løbet af nogle år er klar til at opbygge din egen kundeportefølje.

EMF sikrer et grundigt onboarding-forløb på 3-6 måneder i Schweiz. Herefter kan du forvente ca. 10-20 dages rejseaktivitet om året til samme destination.

Selvstændig profil med mod og lyst til mere

EMF søger en Junior Advisor, der deler de samme interesser og værdisæt som organisationen bygger på. Virksomheden værdsætter en respektfuld og engageret arbejdsmoral, der rummer solid forståelse for, hvordan kundernes behov opfyldes.

Vi forestiller os, at du netop har afsluttet en uddannelse på min. bachelorniveau inden for f.eks. finans, trading, shipping eller tilsvarende. Måske er vi heldige, at du har haft et sideløbende studiejob, der er relevant for stillingen.

Vigtigst er, at du:

  • har interesse for shipping

  • motiveres af salgsdisciplinen

  • ved lidt om, hvad investeringer er

  • vil bidrage til et ambitiøst miljø

  • er villig til at investere i egen karriere.

Udviklings- og karrieremuligheder i en international organisation

I EMF får du mulighed for at arbejde i en international organisation, hvor du naturligt får et tæt samarbejde med afdelingen i Schweiz. Du vil opleve solid faglig sparring på tværs af funktioner – og det skaber grobund for din egen og virksomhedens udvikling.

EMF har ganske attraktive ansættelsesforhold, hvor du bliver belønnet for dine indsatser.

Søg stillingen