Senior Advisor med drivkraft og et højt ambitionsniveau

Vil du med på rejsen hos European Maritime Finance (EMF), der har høje ambitioner om vækst de kommende år? Vær med til at sprede budskabet om EMF’s investeringsprojekter gennem dit arbejde med opsøgende relationssalg.

Vigtig salgsrolle med indflydelse på fremadrettet succes

Som Senior Advisor refererer du til Partner & Managing Director, som arbejder med udgangspunkt i Schweiz – derfor foregår den daglige sparring sammen med det lokale team i Project Finance.

EMF-organisationen på Kongens Nytorv er under opbygning, og der er lagt op til, at “holdet skal sættes”. Målet er derfor, at der i fællesskab udvikles et stærkt, innovativt og udviklende miljø. Der vil naturligt opstå et tæt samarbejde med den øvrige organisation i Schweiz, hvor der i høj grad er mulighed for både faglig og personlig sparring.

Dine primære ansvarsområder er opsøgende salg af investeringsprojekter inden for shipping, hvor det er dig, der:

  • opbygger egen portefølje af investorer

  • opdyrker og vedligeholder stærke, langvarige relationer med investorerne og øvrige stakeholders

  • holder dig opdateret om markedets løbende udvikling og forventning fremover

  • sikrer salgsfremmende aktiviteter – fx online events, informationsaftener mm.

EMF sikrer et grundigt onboarding-forløb på 3-6 måneder i Schweiz. Herefter kan du forvente ca. 10-20 dages rejseaktivitet om året til samme destination.

Udadvendt samarbejdsorienteret salgsprofil med et højt drive

Du har minimum en relevant uddannelse på bachelorniveau. Derudover har du allerede 3-6 års salgserfaring fra en investeringsvirksomhed, bank, fond eller shippingbranchen.

Du arbejder selvstændigt og motiveres af at skabe resultater gennem relationer. For at få succes i rollen som Senior Advisor er det afgørende, at du er ambitiøs og vedholdende, når det drejer sig om opbygning af egen kundeportefølje.

Andre beskriver dig som tillidsvækkende, karismatisk og dialogsøgende. Og med dette er du i stand til at forstå kundens behov, og ligeledes evner du at formidle komplekse sammenhænge i øjenhøjde.

Tillid, udvikling og god arbejdsmoral

European Maritime Finance (EMF) søger en kvalificeret Senior Advisor, der deler de samme interesser og værdisæt som dem, organisationen bygger på. EMF værdsætter en respektfuld og engageret arbejdsmoral, der rummer solid forståelse for, hvordan kundernes behov opfyldes.

EMF ønsker at bygge langvarige relationer baseret på tillid til den enkelte mægler og ledelsen i firmaet, så investorer tør investere i turbulente såvel som gode år.

Du tilbydes dermed et job med gode udviklings- og karrieremuligheder i en international organisation med store ambitioner.

Søg stillingen