Implementeringskonsulent

Kan du skabe digitale samarbejdsløsninger og følge dem helt til dørs? Så er du den konsulent, vi søger til en erfaren software-virksomhed godt placeret i Midtjylland.

Du er kundens kontaktpunkt i implementeringsfasen

Vores kunde søger en ny kollega, som brænder for softwareløsninger, der kombinerer forretningsbehov og brugervenlig it.

Som konsulent udfylder du en særlig rolle i forhold til at sikre kvaliteten og opbygningen af virksomhedens egenudviklede samarbejdsløsninger, f.eks. i form af intranet og dokumenthåndtering hos deres kunder.

Du vil stå for at indsamle, analysere og strukturere informationer, så de formidles optimalt i kundens kontekst. Det vil typisk ske via workshops, ligesom du også vil skulle afholde kurser og møder. Du vil kort sagt være kundens kontaktpunkt - fra kunden har købt en løsning, til den er blevet en succes.

Primære arbejdsopgaver

I en varierende hverdag skal du:

 • Afholde implementeringsworkshops for kunderne – fysisk og online
 • Styre møder og sørge for opsamling
 • Udbygge og vedligeholde virksomhedens koncepter for best practice
 • Hjælpe med at forankre løsningerne hos kunderne
 • Opsamle og kvalitetssikre fejlindberetninger og ønsker fra kunderne og derved løbende sikre en forbedringskultur
 • Være ansvarlig for din egen portefølje, hvor du som implementeringskonsulent også selv afslutter projekterne

Samarbejde og udfordringer er det der driver dig

Du agerer professionelt over for kunden og dennes team, ligesom du formår at sikre fremdrift og kvalitet i projekterne. Fremdriften sikres ved at være naturligt opsøgende og nysgerrig på at forbedre processer/produkter. Derfor forventer vi, at du elsker at afprøve nye tilgange og tiltag, der bidrager til at motivere og engagere dine projektdeltagere.

Vi forestiller os, at du enten er nyuddannet med masser af drive eller har haft et par år på jobmarkedet og nu er klar til næste skridt på karrierestigen. Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men måske du har en akademisk baggrund med elementer af projektledelse, kommunikation og it? Vigtigst er dit gåpåmod, og at du er en stærk kommunikator på dansk og engelsk – og også gerne på svensk.

Det er en fordel, hvis du tidligere har arbejdet med digitale samarbejdsløsninger, implementering og facilitering fra jobs som f.eks. projektleder, IT-supporter eller administrator inden for intranet, web eller elektronisk sags- og dokumenthåndtering.

Allervigtigst er det, at du har forretnings­forståelse, flair for it og et hjerte, der banker for professionelle løsninger, som skaber stor værdi hos den enkelte.

Vi forventer, at du…

 • kan lære komplekse sammenhænge og omsætte disse til simple og forståelige budskaber
 • kan drive en proces og navigere i en kompleks organisation, hvor flere aktører skal arbejde sammen om et fælles mål
 • kan formulere formelt og flydende i skrift og tale på både dansk og engelsk
 • kan agere og præsentere i større forsamlinger
 • er positivt indstillet og udviser loyalitet i forhold til opgaven
 • arbejder struktureret, selvstændigt og er god til at følge opgaverne til dørs

Du skal være indstillet på cirka 20 rejsedage om året, som dog i stor udstrækning kan planlægges selvstændigt i samarbejde med kunderne. Din primære arbejdsplads vil være på virksomhedens kontor.

Det får kandidaten

Denne virksomhed er drevet af en professionel nysgerrighed, og du vil få gode muligheder for at prøve ting af i en spændende og udfordrende hverdag. Du bliver en del af et stærkt hold af dygtige og engagerede kollegaer, der altid er parate med sparring.

Der er fokus på din udvikling, og du vil blive tildelt én primær leder, som har fokus på din karriere og personlige udvikling. Derudover bliver du tilknyttet en mentor og får et formaliseret såvel som individuelt tilrettelagt uddannelsesforløb. På den måde sikres det, at du bliver sat godt ind i virksomheden og dets produkter, og er klædt godt på til at hjælpe og træne deres kunder bedst muligt.

Der er selvfølgelig attraktive løn- og arbejdsvilkår efter dine kvalifikationer – bl.a. med hjemmearbejde jf. løbende aftale, sygeforsikring og bonusordning.

Søg stillingen