Technical Project Coordinator

Besidder du el-teknisk viden, og har du en eminent evne til at koordinere og bevare overblikket over projekter? Så kan du nu blive en del af en virksomhed, der arbejder med bæredygtige løsninger til B2B-markedet.

Den gode kundeoplevelse

CEPELO EVGO søger lige nu en teknisk profil, der har evnerne og lysten til at indtage rollen som det koordinerende led mellem salg, installatør og slutkunde. Du får bl.a. til ansvar at bidrage i udviklingen af processer for at optimere den overordnede kundeoplevelse.

Dine primære arbejdsopgaver omfatter:

  • koordinering af projekter
  • kommunikation til og sparring med installatørerne
  • kundeservice og support via telefon og mail.

Du får din daglige gang på kontoret i Aalborg, hvor du bliver en del af teamet hos CEPELO og har direkte reference til CEO.

Du forstår dig på teknik

Du har minimum 3 års erfaring fra lignende stilling, hvor du har koordineret opgaver mellem interne afdelinger og slutkunden. Du har en baggrund som elektriker eller installatør og er indehaver af en god teknisk forståelse.

Du har stærke IT-kompetencer og forstår dermed at anvende systemerne bedst muligt, således du kan optimere processerne. Endvidere kan du holde mange bolde i luften og sørge for, at kunden får den bedste oplevelse.

Dine personlige kvalifikationer er, at du:

  • brænder for den gode kundeoplevelse
  • er dedikeret for at få projekterne i mål med både kvalitet og hastighed for øje
  • har en proaktiv og ansvarsfuld holdning til, at opgaver udføres med bedste kvalitet
  • har gode samarbejdsevner.

Bliv en del af et team med højt til loftet

Du bliver en del af et team, hvor der hersker en god og uformel stemning, og som arbejder passioneret med det nye og innovative. CEPELO EVGO tager ansvar og engagerer sig i de bedste løsninger for kunderne. Du bliver en del af en arbejdsplads, hvor der er den rette balance mellem dedikation til opgaverne og det gode kollegiale samarbejde.

CEPELO EVGO tilbyder løn efter kvalifikationer. Derudover får du selvfølgelig pension, sundhedsforsikring, telefon og øvrige nødvendige arbejdsredskaber. Du sætter selv præg på din dagligdag, og din fleksibilitet og initiativ belønnes. 

Søg stillingen