Kontorassistent til logistikafdeling

Kunne du tænke dig at blive en del af en engagerende virksomhed og få de mest fantastiske kollegaer? Drømmer du om en alsidig, sjov og dynamisk hverdag i et kollegialt miljø? Til Tomex' hovedkontor i Aalborg søger vi en serviceminded kollega til at indgå i den daglige drift i Logistikafdelingen.

Alsidigt job i en dynamisk hverdag

Du kommer til at arbejde i en bredtfavnende stilling, hvor to dage sjældent ligner hinanden. Samtidig vil du indgå i et dygtigt ungt team med højt humør og faglighed. Tomex søger en struktureret og serviceminded kontorassistent til en dynamisk hverdag, hvor du vil få mulighed for at sætte dit eget præg dagligdagen. Du bliver en del af et dygtigt team i en innovativ virksomhed med gode udviklingsmuligheder.

Dine opgaver vil blive:

  • Ordrebehandling med direkte daglig kundekontakt
  • Fakturering
  • Dokumentbehandling/udstedelse/kontrol
  • Kurer
  • Betalingskontrol.

Derudover er du også klar på at give dig i kast med almindeligt forefaldende kontoropgaver.

Struktureret og serviceminded kontorassistent til dygtigt team

Hos Tomex møder du passioneret medarbejdere, som alle har fokus på de bedste løsninger og på at yde en excellent kundeservice. De har et professionelt, åbent og afslappet miljø, hvor der sættes pris på konstruktiv ærlighed og et godt samarbejde.

Du bliver en del af en international organisation, hvor der lægges vægt på din tilgang til arbejdet og lysten til at bidrage med dine personlige - som faglige egenskaber.

Du har et stærkt overblik og arbejder effektivt og struktureret. Som person vil andre typisk kendetegne dig som systematisk og organiseret. Samtidig trives du med en chef der delegerer ansvar til sine medarbejdere.

Med kunden i centrum er du naturligt serviceminded, detaljeorienteret og har et godt humør. Du er vant til at arbejde med MS Office, og du er vant til at arbejde i et ERP-system.

Godt kollegialt miljø - både i teamet og i virksomheden

Du bliver del af et internationalt team og sidder centralt i Aalborg med 11 dygtige kollegaer i Logistikafdelingen. Der er et godt kollegialt miljø – både i teamet og i virksomheden generelt. Du kommer i sagens natur til at arbejde med mangeartede opgaver, men får samtidig muligheden for at sætte dit eget præg på stillingen og din udvikling.

Du får en bred kontaktflade på internationale markeder. Du bliver del af en virksomhed med en helt særlig kultur, en særdeles sund økonomi og et organisatorisk fladt hierarki, hvor der er højt til loftet.

Lønnen er efter kvalifikationer. Desuden får du pensionsordning, frokostordning, samt en række personalegoder. Der vil være mulighed for nedsat tid, hvis du ønsker dette.

Søg stillingen