Økonomimedarbejder

Har du flair for bogholderi, administration og IT-systemer, og vil du være del af et ledende konsulenthus inden for digital finance?

Mange forskellige opgaver inden for fakturering, regnskab, løn og processer

Som økonomimedarbejder er det dig, der har det overordnede ansvar for bogføring, herunder opgaver som afstemning af kreditorfakturaer, godkendelse og betalinger. Du har ansvaret for controlling-opgaverne i forbindelse med måneds- og årsafslutninger og deltager aktivt i udarbejdelsen af månedsrapporter til ledelsen og andre stakeholders. Du assisterer på opgaver som revision og budget samt varetager det løbende vedligehold og optimering af e-conomic.

I hverdagen tager du også ansvar for:

  • håndtering af indkomne leverandørfakturaer
  • håndtering af rejseafregninger og udlæg i Pleo
  • debitor- og kreditoropfølgning, herunder ugentlig debitorrapportering til ledelsen og resten af organisationen
  • controlling og analyser af Solitwork's tidsregistreringssystem
  • momsafstemning og indberetning heraf samt indberetninger til DST
  • automatisering og optimering af processer
  • lønkørsel, herunder ajourføring af diverse lønlister og opdatering af pensionsmodul
  • ferieopgørelser samt indberetninger til Udbetaling Danmark ifm. sygdom/barsel hos medarbejdere
  • løbende fakturering af licenser, herunder kontraktoverblik og -styring samt løbende kontakt med diverse underleverandører.

Din hverdag er på Solitwork’s kontor i Viby. Stillingen er 32 timer/uge, og kan på sigt blive til en fuldtidsstilling, hvis det ønskes.

Energisk, nytænkende og digital-minded

Du har sandsynligvis en relevant uddannelse inden for regnskab, økonomi eller administration og har siddet i en lignende stilling i et par år. IT-systemer er en naturlig del af din hverdag, og du motiveres af at udfordre og bidrage til digitalisering og automatisering inden for dit arbejdsområde. Det er et plus, hvis du har kendskab til e-conomic eller generelt udarbejdelse af løn, men det er ikke et krav.

Som person er du nyskabende og har mod på forandringer af eksisterende processer. Du arbejder effektivt med et stort drive, både alene og i teams, samtidig med at du er struktureret og har sans for detaljen.

En hverdag med plads til sjov

Solitwork løfter i flok, både når det drejer sig om kunder, teams og hinanden som kollegaer. Et af de essentielle fokuspunkter er, at medarbejderne trives både personligt og professionelt. Personaleforeningen er gode til at arrangere sjove og hyggelige sociale arrangementer, og generelt er der højt til loftet, rum til forskellighed og et rigt socialt liv – både på kontoret og uden for arbejdstiden.

Søg stillingen