Servicetekniker/elektriker til NOVI

NOVI Forskerpark søger en servicetekniker til deres serviceafdeling med snarlig tiltrædelse. Opgaverne vil være vedligeholdelse, drift og andre praktiske opgaver relateret til NOVIs bygninger, både inde og ude.

Service og problemløsning

NOVI har ca. 240 lejemål, og du vil dagligt have kontakt med lejerne i bygningerne.

Du vil samarbejde med afdelingens fire andre medarbejdere, og sammen sørger I for drift og vedligeholdelse af NOVIs 100.000 kvm. bygninger.

Som servicetekniker vil dine opgave være udførsel af mindre vedligeholdelsesopgaver på og i ejendommene. Service af lejere og styring af ind- og udflytninger, herunder klargøring af inventar, planlægning af ombygning og istandsættelse af bygninger/lejemål.

Som eksempler på opgaver kan nævnes:

  • Styring af bygningernes varme/kølesystemer bl.a. ved hjælp af Schneider Vista CTS-styring.
  • Tilsyn med tekniske installationer, herunder varme-ventilation-køl-nød/panikbelysning og ABA anlæg mm.
  • Diverse praktiske hjælp.
  • Daglig drift af alarm- og adgangskontrol-system fra G4S.
  • Ansvarlig for indkøb og udlejning.

Hvis der kommer større opgaver, skal du formidle problemstillingerne til håndværkere, rengøring og renovation.

Serviceminded elektriker

Du har muligvis tidligere haft et lignende job. Det vil sige, at du har erfaring med drift af ventilations- og varmeanlæg, ABA-anlæg, CTS-anlæg til styring af køl-, varme- og energiforbrug samt øvrige bygnings- og vedligeholdelsesopgaver.

Du er udannet elektriker, gerne suppleret med efteruddannelse inden for ovennævnte fagområder. Nødvendig oplæring og deltagelse i kurser vil selvfølgelig finde sted.

Som person er du udadvendt, god til at kommunikere - også på engelsk. Du er udpræget serviceminded og god til at løse problemer. Du har en forståelse for og kendskab til IT og mod på at lære, det du ikke kan.

Du tilbydes

En spændende og udviklende arbejdsplads i en afdeling, hvor tingene går stærkt. Du vil være med til at sætte dagsordenen, og dine muligheder for faglig og personlig udvikling er store. Arbejdspladsen har en uformel omgangstone, godt humør, og I hjælper hinanden med at løse opgaver og udfordringer. Med ansættelsen følger attraktive løn- og pensionsforhold samt frokostordning i NOVIs kantiner.

Arbejdstiden vil primært være fra 7.00 til 15.00, men hver tredje uge er arbejdstiden fra kl. 08.00 til 16.00.

Søg stillingen