R&D Specialist

Vil du være del af et højt fagligt miljø og have central rolle i udviklingen af verdensførende tekniske isoleringssystemer?

Produkt- og procesudvikling

Som R&D Specialist udvikler og optimerer du kontinuerligt proces og produkter med fokus på kalciumsilikat på Skamols produktionsanlæg i Branden og Opole i Polen. Derudover deltager du aktivt i sparringen med dine kollegaer i R&D-teamet, så I sammen sikrer bedst mulige løsninger.

Dine opgaver består blandt andet af:

  • Test af eksisterende og nye råmaterialers fysiske og kemiske egenskaber, både i laboratorie og i produktionen
  • Produktudvikling, specifikation og dokumentation
  • Tværfagligt arbejde med produktionsenhederne

Du rapporterer direkte til Vice President R&D og bliver en del af Skamols R&D-afdeling, der består af 14 kollegaer – 2 i Polen og 12 på lokationen i Spøttrup, hvor du også får din daglige gang.

Du kan forvente 10-20 rejsedage om året, primært til fabrikken i Polen.

Procesorienteret og fagligt nysgerrig

Vi forstiller os, at du har en uddannelsesbaggrund som kemiingeniør, procesingeniør, procesteknolog eller tilsvarende og har 2-5 års erfaring fra en lignende stilling, gerne fra procesindustrien.

Dit kendskab til kalciumsilikat er ikke afgørende, da Skamol sikrer en grundig onboarding, hvor du bliver sat godt ind i produktprogrammet og -processen.

Det er vigtigt, at du er god til at kommunikere på alle niveauer, særligt når du skal omsætte komplekse sammenhænge til praksis og formidle dette til kollegaer på både dansk og engelsk.

Derudover er du:

  • systematisk, analytisk og detaljeorienteret.
  • en teamplayer, der fokuserer på fælles indsatser.
  • i stand til at håndtere flere projekter ad gangen.

Nøgleposition i udviklingen

Du kan få indflydelse på Skamols udvikling, når der skal nytænkes og skabes systemer som understøtter Skamols vision og strategi.

Derudover bliver du en del af et stærkt team med fokus på sparring og en uformel omgangstone.

Skamol tilbyder stor grad af fleksibilitet, hvor der er plads til den enkelte og med respekt for balancen mellem arbejde og fritid. 

Søg stillingen