Softwareudviklere til Rohde & Schwarz Danmark

Til Rohde & Schwarz Danmarks softwareafdeling i Aalborg søger vi tre erfarne softwareudviklere til ny- og videreudvikling af produkter til distribuerede systemer. Virksomheden er i vækst, og der er nu brug for flere kolleger til at udvikle kvalitetsprodukter i samarbejde med de andre Rohde & Schwarz R&D-afdelinger rundt om i verden.

Softwareudviklere

I Rohde & Schwarz Danmark arbejdes der i mindre teams, som er ansvarlige for alt lige fra design til integration, hvor features testes i samarbejde med dine QA-kolleger. De teams, der arbejdes i, sammensættes for hver større feature ud fra de kompetencer, der kræves. Det vil sige, at hver enkel kan fokusere på det, de er bedst til og brænder mest for.

Rohde & Schwarz Danmark arbejder bl.a. med nedenstående teknologier:

  • MongoDB, PostreSQL, OpenSearch, Dgraph
  • Apache Kafka, C++, Node.js
  • Angular og Angular Material
  • TypeScript
  • Docker

Vi forventer ikke, at du kender til alle disse teknologier, dog vil det være en fordel, hvis du har stiftet bekendtskab med et udsnit af dem, og samtidig har lyst til at lære nyt.

Arbejdsglæde og jobindflydelse

Hos Rohde & Schwarz Danmark er det vigtigt, at alle er glade for at komme på arbejde - lige så vigtigt som det faglige. For virksomheden ligger arbejdsglæde både i at have indflydelse på, hvad du laver, og hvordan du arbejder – og der er gode muligheder for at lave om i nogle arbejdsprocesser, som trænger til et løft. Men det består også i at få et godt grin med sine kolleger – måske over lidt kage til kaffen eller colaen. I virksomheden er der også tradition for at gå en lille tur hver dag, samt droneræs, røgmaskiner eller et arkadespil i pausen.

Rohde & Schwarz Danmark er en fleksibel arbejdsplads, som ønsker at fremme kreativitet, fællesskab og opfindsomhed. Dit daglige arbejde vil være på kontoret i Aalborg, hvor du får mulighed for at sparre med dygtige og erfarne kolleger. Du får en spændende rolle i en dedikeret, ambitiøs og international virksomhed, hvor du tilbydes faglig udvikling gennem både udfordrende opgaver og projekter samt efteruddannelse. Du vil møde engagerede kolleger og en uformel form for dialog, der er med til at skabe en stærk samarbejdskultur.

Du tilbydes naturligvis en god lønpakke, der svarende til dine kvalifikationer, pensionsordning og en arbejdstid, der passer til dit familie- og øvrige liv. Desuden en aktiv personaleforening, god frokostordning og mulighed for hjemmearbejde.

Søg stillingen