Strategisk indkøber med interesse for elektronik

Vil du have en central rolle i en virksomhed, som er i stor vækst? Hos Develco Products får du ansvaret for indkøb og dialogen med leverandører. Lyder det spændende? Så læs videre!

Alsidig hverdag med international handel

Develco Products er i vækst. Derfor søger vi en strategisk indkøber, som får ansvar for indkøb af færdigproducerede varer - som produceres af en EMS-partner i Thailand. Du står for indkøbet, herunder priser samt styring og koordinering af varierende sourcing-aktiviteter. Her sørger du for at sikre bedst mulig lagersammensætning. Du bliver den daglige kontaktperson mellem leverandører og Develco Products.

Derudover bliver dine opgaver bl.a.:

  • Daglig dialog med leverandører, herunder indkøb, cost breakdown og prisforhandling vedr. egenudviklede produkter, som i dag er outsourced
  • Håndtering af forecast og leadtime
  • Løbende optimering af processer
  • Håndtering af ERP-systemet i forbindelse med indkøbsprocesser (Business Central, tidligere Navision)
  • Fakturagodkendelse.

Du refererer direkte til virksomhedens Director, Head of Supply Chain og bliver en del af Supply Chain-teamet. Teamet sidder med opgaver, der spænder bredt - fra kundeforespørgsler og ordrehåndtering til fakturering, indkøb og opfølgning på produktionen, som på nuværende tidspunkt er outsourced.

Erfaren indkøberprofil med drive og overblik

Din personlighed og motivation for jobbets indhold er vigtig. Du har sandsynligvis erfaring med indkøb af outsourcede egenudviklede produkter, og alternativt har du kendskab til indkøb af elektronik eller færdigvarer, som indeholder elektronik. Interesserer du dig samtidig for Internet of Things, er det en fordel.

Det er afgørende, at du

  • er selvstændig, målrettet og udadvendt
  • har lyst til at bruge dine erfaringer aktivt for virksomhedens bedste
  • naturligt stiller spørgsmål, der udfordrer systemerne
  • er en haj til at samarbejde og kommunikere med kolleger, kunder og samarbejdspartnere på alle niveauer.

En hverdagen som indkøber med mange interessenter stimulerer dig professionelt og personligt, og du forstår at skabe struktur og overblik, selvom der er fart på.

Det er et krav, at du behersker dansk og engelsk i både skrift og tale.

En hverdag, hvor to dage ikke er ens

Develco Products tilbyder et udviklingsorienteret, dynamisk og uformelt miljø, hvor professionalisme, faglighed og spændende opgaver udgør DNA’et. Der vil være rig mulighed for at videreudvikle dine faglige og personlige kompetencer. Du kan se frem til samarbejde med engagerede, motiverede og professionelle kolleger. Develco Products tilbyder dig desuden en aktiv personaleforening og pensions- og sundhedsordninger.

Søg stillingen