Senior BI-analytiker

Kan du omsætte dybdegående dataanalyser til klare og konkrete anbefalinger og BI-løsninger? Og kan du se dig selv som den næste matchende brik i et livligt kommunikationskollektiv med gode kollegaer og data fra 80% af den danske befolkning?

Step mangler ikke data, men de mangler dig …

hvis du kan identificere, strukturere og formidle et hav af datamængder. Du bliver en del af et team på ca. 30 i Data & Intelligence – alle specialister og vilde med at udvikle tekniske og datadrevne løsninger, der giver STEP og deres kunder en konkurrencemæssig fordel i markedet. I DAD-teamet, som det populært kaldes, sidder dine kollegaer i større teams, der også dækker andre områder som Data Science, Audience & Adtech samt E-mail Automation. I samarbejde med dine kollegaer og en lang række stakeholders kommer du til at arbejde med at identificere forbedringer gennem data, at spotte kundens reelle behov – og udfordre dette behov.

Du refererer til Team Lead og vil samtidig fungere som dennes sparringspartner. Du hjælper med at løfte niveauet i teamet og vil være den som dine kollegaer kan spille bold op ad og ikke mindst få inputs fra.

Helt konkret vil dit arbejde bl.a. bestå af:

 • indsamling og analyse af data, præsentation og formidling af indsigter, resultater samt anbefalinger skriftligt såvel som mundtligt for kunder og stakeholders
 • brugersegmentering på baggrund af adfærd
 • designs – du vil være med til at udarbejde mock-ups og kravsspecifikationer
 • opsætning af rapporter og løbende optimering af Business Intelligence-indsatser
 • intern konsulentrådgivning
 • automatisering af manuelle arbejdsgange.

Teknisk schweizerkniv med panoramaoverblik og kommercielt mindset

Du har måske en videregående uddannelse inden for økonomi, data eller software. Måske viser dit eksamensbevis, at du er uddannet cand.merc., cand.scient., cand.oecon. eller lign. – men du kan også have opnået dine kvalifikationer gennem en anden og lignende vej. Du er meget gerne udadvendt, initiativrig og både selvkørende og en teamplayer.

I din elevatortale kan du måske fortælle, at du har:

 • erfaring med brugen af BI-værktøjer, og at du har arbejdet med data- og markedsanalyser
 • erfaring med Microsoft SQL
 • en analytisk og struktureret tilgang til problemstillinger
 • en naturlig nysgerrighed og interesse for IT, data og analyse
 • gode formuleringsevner og kommunikativ stærk

Derfor vil du gerne arbejde hos STEP

Din arbejdsplads på STEPs kontor i Nedergade i Odense ligger tæt på kaffebarer og fredagsbarer. Du bliver en del af en arbejdsplads med rig mulighed for personlig og faglig udvikling. STEP arbejder inden for den nyeste teknologi og er meget visionære. Der er mange projekter i pipeline og stor diversitet i arbejdsområderne.

Kollektivet, som de ynder at kalde sig, har +150 kollegaer, som udover at repræsentere et bredt fagligt spændfelt også er leveringsdygtige i masser af skæg og ballade på kontorgangene.

Søg stillingen