Bygningsingeniør

Hi-Cons Salg & Design afdeling har brug for en dygtig bygningsingeniør, der fortrinsvist kommer til at arbejde med projektering og materialeoptimering af altan- og trappeprojekter i ind og udland. Er det dig, de søger?

Jobbet

Hi-Con udvikler og producerer alle former for specialelementer i højstyrkebeton, hvor betonens egenskaber kan udnyttes til at udføre slanke og arkitektonisk udfordrende designs samt ekstremt stærke og holdbare konstruktionselementer. I din rolle, som ansvarlig statiker, kommer du til at følge projekter fra den sene salgsfase, gennem projekteringen og frem til aflevering. Du kommer til at arbejde med en bred vifte af statiske principper og systemer i forbindelse med projektering og intern sparring på projekter i både ind og udland.

Dine arbejdsopgaver er:

  • Understøttelse af projekteringsarbejde i Salgs og projekteringsfasen
  • Opbygning af nøjagtige FEM-modeller med henblik på materialebesparelse
  • At udfærdige statisk dokumentation på en bred række projekter
  • At detaljere samlinger mellem elementer og øvrige leverancer i samvirke med vores projektledere

Nyuddannet eller erfaren ingeniør

Du er uddannet bygningsingeniør og har interesse for især statik og beton. Du har en nysgerrig og kreativ tilgang til at udnytte materialets muligheder. Du kan tage ansvar, arbejde selvstændig, og du er grundig og kvalitetsbevidst i dine opgaver. Du ser det som en positiv udfordring at møde sælgernes og kundernes ønsker og krav.

Desuden har du gode samarbejdsevner og bidrager positivt til et godt arbejdsmiljø i teamet. Derudover arbejder du systematisk med høj kvalitet i dine projekter fra start til slut.

Hverdag og virksomhedskultur

Du bliver en del af et uformelt, afslappet og stærkt fagligt arbejdsmiljø. Alle har klart definerede opgaver og alle forventes at udfylde deres rolle under frihed og ansvar. Det er vigtigt, at du har respekt for – og kan samarbejde med – mange forskellige mennesker og arbejdsfunktioner. Virksomheden har kantineordning, hvor der hver dag serveres formiddagskaffe / frokost mod delvis egenbetaling.

Søg stillingen