Ambitiøs salgschef

Erfaren leder med eget salgsteam, der forstår at omsætte egen vindermentalitet til en inspirerende salgskultur.

Den spillende træner med kommercielt mindset

I rollen som salgschef refererer du til regionschefen, og du bliver en vigtig del af ledergruppen, som har et ambitiøst mål om at fastholde og vinde nye markedsandele. Din fornemmeste opgave er bl.a. at fastholde og udvikle kundeporteføljen sammen med dit team. Det falder dig derfor naturligt at vedligeholde og udvikle eksisterende annoncører såvel som at skabe nye kunderelationer. Du spiller en aktiv rolle i dit teams daglige salg til koncernens lokale og regionale annoncører på Nordvestfyn. I og med dit salgsdistrikt spreder sig hen over Nordvestfyn, bor du formentlig i området.

Dit team består af 10 dedikerede sælgere - alle med høj faglighed og gode salgskompetencer. Som leder er du garant for, at der bliver skabt overskud blandt dine medarbejdere til proaktive salgsaktiviteter, til at få nye idéer omsat til konkrete salgsindsatser samt skabe overskud til den ekstra indsats overfor kunderne

Solid salgsledelseserfaring og ambitiøse målsætninger

Du kommer til stillingen med minimum 5 års dokumenteret salgsledelseserfaring, og du drives af at skabe tilfredse kunder. Formentlig har du en videregående uddannelse, men vigtigst er dine salgsresultater som sælger og leder. Kendskab til branchen er en fordel, men er ikke afgørende. Til gengæld har du erfaring med:

  • KPI-styring
  • Pipeline management eller andre relevante salgstyrings-/opfølgningsværktøjer
  • Lederrollen
  • Relationsskabende salg.

Det kendetegner dig, at du som leder selv går forrest i salget, og at du har modet til at træffe de beslutninger, der sikrer, at salgsindsatsen på Nordvestfyn vækstes. Du evner derudover at omsætte din egen vindermentalitet til en god salgskultur, der gør det sjovt for alle at samarbejde, servicere, erhverve nye annoncører og bidrage til at opnå koncernens ambitiøse målsætninger.

Operationel rolle i stor mediekoncern

Du tilbydes en alsidig og attraktiv stilling, hvor du i princippet kun bliver din egen største begrænsning. Du får et stærkt koncept, et kendt brand og en ”velsmurt” organisation med dygtige medarbejdere i ryggen – og en rolle, hvor der er plads til personlig udvikling. Ledergruppen supporterer dig med sparring, hvorfor du får mulighed og plads til at udvikle dit lederpotentiale, foruden en mulighed for at blive en indirekte del af danskernes hverdag.

Søg stillingen