Vedligeholdelseschef

Er du den servicemindede leder, der har mekanisk snilde og teknisk indsigt? I denne stilling får du både det strategiske og operationelle ansvar for vedligeholdelse af Skamols produktionsanlæg i Spøttrup.

Du står i spidsen for udvikling af vedligeholdelsesområdet

Som vedligeholdelseschef transformerer du strategien for området til konkrete processer og arbejdsgange, og dermed sikrer du stabil drift, løbende effektiviseringer og kontinuerlig udvikling på Skamols fabrik i Spøttrup.

Du refererer til fabrikschefen og varetager den daglige ledelse af vedligeholdelsesafdelingen, der består af 6 håndværkere.

Derudover består dine ansvarsområder af:

  • Fejlfinding og reparation på produktionsanlæg
  • Indkøb til vedligehold
  • Motivation og udvikling af teamet
  • Daglig planlægning af opgaver og ressourcefordeling
  • Koordinering med eksterne samarbejdspartnere
  • Planlægning og gennemførelse af optimeringsprojekter, f.eks. energiforbedring og automatisering af procesanlæg.

Netop nu har Skamol igangsat opbygningen af en helt ny produktionslinje – du får muligheden for at deltage i projektet fra start til slut.

Leder med tekniske kompetencer og lyst til at arbejde hands-on

Vi forestiller os, at du har en relevant teknisk uddannelse f.eks. som maskinmester eller -ingeniør, og at du har nogle års erfaring som leder – meget gerne fra procesindustrien.

Du er vant til at arbejde med teknisk vedligehold på et højt niveau, og er derfor rutineret i strukturering af de daglige opgaver.

Din ledelsesstil er motiverende og involverende, og samtidig formår du at stå fast og være tydelig i din kommunikation. Du går forrest i håndteringen af udfordringer i en omskiftelig hverdag – du får altså tingene til at ske, uden at være bange for selv at tage fat, når det er nødvendigt.

Dit drive er højt, du er målrettet og ikke mindst god til at gennemskue og forstå processer og produktion.

Du begår dig desuden flydende på dansk og engelsk og dine kompetencer inden for IT indbefatter gerne kendskab til Office 365 og Dynamics AX.

Dedikerede kolleger, erfarent team og godt arbejdsmiljø

Hvis du kan nikke genkendende til ovenstående beskrivelser, hører vi meget gerne fra dig. Med Skamol som arbejdsplads er du garanteret faglig sparring og personlig udvikling. Du bliver en del af en kultur, der bærer præg af et højt ambitionsniveau, ordentlighed og fleksibilitet.

Søg stillingen