Project Sales Engineer

Har du en baggrund som stærkstrømsingeniør og erfaring med at sælge – eller lyst til at lære det? Så er det måske dig, vi søger.

Salgsstyrken der sikrer fortsat vækst

Eaton Danmark vokser både organisatorisk og resultatmæssigt, og derfor udvider de salgsteamet. I den nyoprettede stilling som Project Sales Engineer bliver det din opgave at sælge Eatons stærke produktprogram inden for mellemspændingsanlæg og transformere. Du bliver en del af et stærkt team, hvor du bliver tilknyttet en mentor i startfasen, hvis du har mindre erfaring med salg og lysten til at lære det.

Din primære ansvarsområder:

  • Bearbejde forsyningsselskaber, det tunge industrisegment og de største installatører
  • Netværke og bygge bro til branchens forskellige aktører
  • Holde dig opdateret på, hvad der rører sig på markedet
  • Lokalisere og opsøge nye forretningsmuligheder og agere på dem
  • Supportere kunderne, herunder regner tilbud og afvikle mindre projekter.

Din dagligdag kommer til at foregå på Eatons hovedkontor i Søborg.

Stærkstrømsingeniør – gerne med håndværksmæssig baggrund

Med afsæt i din tekniske baggrund kan du sætte dig ind i og forstå, hvad kunderne har behov for. Du trives med at skulle skabe resultater gennem lige dele rådgivning og salg, ligesom du er en selvstarter, der godt kan lide at have ansvar.

Forandringer, både organisatoriske og markedsmæssige, ser du som spændende muligheder, og det falder dig naturligt at samarbejde med kollegaer både på tværs af faglige skel og landegrænser. Koncernsproget er engelsk, og derfor begår du dig problemfrit på engelsk i både skrift og tale.

Som person er du en god netværker med et godt købmandskab, og du trives i et miljø med faglig sparring og videndeling.

En virksomhed i rivende udvikling

Du får det bedste fra to verdener – en international virksomhed med egen produktion og produktudvikling i ryggen samt en hverdag i Eaton Danmark, der er overskuelig, og hvor alle kender alle. Samtidig bliver du en del af en international koncern, der med deres produkter og viden bidrager til den grønne omstilling.

Der tilbydes selvfølgelig en løn- og ansættelsespakke, der matcher de opstillede krav og dine kvalifikationer. Du tilbydes derudover en konkurrencedygtig kompensationspakke med sygesikring og mange goder.

Søg stillingen