Direktionsassistent til Nordværk

Har du lyst til at understøtte Nordværks direktør i at organisere dagligdagen bedst muligt, og har du erfaring fra en lignende stilling? Har du sans for detaljen og går du struktureret og grundigt til opgaverne? Så er du måske Nordværks nye direktionsassistent.

Fremtidens ressourceudnyttelse og affaldshåndtering

Hos Nordværk bliver du en del af en spændende og dynamisk virksomhed i vækst. De har ambitioner for fremtidens ressourceudnyttelse og affaldshåndtering, og søger derfor en ny medarbejder som også brænder for den grønne omstilling.

Du får et tæt samarbejde med direktøren og en tæt berøringsflade med HR og ledelsen. Nordværk er kommunalt ejede og har derfor tæt dialog med deres ejerkommuner, hvor den nye direktionsassistent kommer til at spille en rolle.

Som direktionsassistent får du bl.a. følgende opgaver:

  • Mail og kalenderstyring for direktøren
  • Referent på møder, hvor direktøren deltager, fx direktionsmøder
  • Udarbejdelse af dagsordner til bestyrelsesmøder samt ansvar for praktikken i forbindelse med planlægning og afholdelses af møderne
  • Organisering og optimering af møder, seminarer og lignende
  • Projektledelse/koordinering på udvalgte processer
  • Ad-hoc opgaver i organisationen

Stillingen er på 37 timer ugentligt, og der gives løn efter kvalifikationer og gældende overenskomst.

Dit primære arbejdssted bliver på virksomhedens adresse i Aalborg, men du skal også forvente enkelte arbejdsdage i Hjørring.

Central støtte funktion

Det er vigtigt at du motiveres af at være i en supporterende rolle, hvor du er en central støttefunktion for direktøren. Du har blik for både de små detaljer og de store linjer, og har dermed en vigtig rolle i at skabe en god og effektiv arbejdsdag for direktøren.

Du er dygtig til at kommunikere på tværs af organisationen og har stærke formidlingsevner i både skrift og tale. For at lykkes i jobbet, har du en handlingsorienteret og proaktiv arbejdsstil, og du ved hvornår du skal behandle oplysninger med fortrolighed og loyalitet.

Du har en solid erfaring fra en lignende rolle og det vil være en stor fordel, at du tidligere har arbejdet i en politisk styret organisation.

Engagerede og kompetente kollegerer

Hos Nordværk vil du få et spændende job i en nyligt fusioneret virksomhed. Virksomheden har et uformelt miljø med fokus på at spille hinanden gode. Du får engagerede og kompetente kolleger, som bidrager til et positivt og godt arbejdsmiljø.

Nordværk sætter faglighed og det sociale fællesskab højt. De tror på, at begge elementer skaber de bedste resultater – og ikke mindst trivsel i hverdagen.

Du kommer med fra starten i det nyligt fusionerede selskab, og får mulighed for personlig og faglig udvikling.

Der bliver afholdt første samtale d. 16. december og anden samtale d. 21. december.

Søg stillingen