Projektledelse på tværs af B2B

Er du passioneret omkring projektledelse og ønsker du at være med til at bidrage til Jysk Fynske Mediers fremtidige udvikling? Brænder du for at arbejde med kunden i centrum og arbejde med mange forskelligartede projekter på tværs af en B2B salgsorganisation, så er det dig vi leder efter.

Skarp projektleder med kunden i centrum

Som projektleder får du en central rolle i mange tværgående tiltag i B2B salgsorganisationen, og du vil få ansvar for at drive dine egne projekter. Du vil være med til at opbygge et nyetableret projektkontor, som har til formål at sikre eksekvering på en række projekter. Teamets fornemmeste opgave er at sikre udvikling og synergi på tværs af hele B2B og sikre, at kunden er første prioritet i alt, hvad vi arbejder med. Du vil helt naturligt få en bred berøringsflade med hele organisationen.

Dine arbejdsopgaver bliver bl.a., at:

  • sikre et koordineret, tværfagligt og professionelt samarbejde på tværs af B2B
  • skabe fælles værktøjer, der bidrager til den ønskede adfærd hos medarbejderne
  • understøtte optimering af processer.

Du vil få en varieret og foranderlig hverdag, hvor du kontinuerligt skal inddrage forskellige interessenter og projektdeltagere for at sikre fremdrift og nå i mål med dine projekter.

Din hverdag bliver på kontoret Odense.

Bliv en del af et nyt spændende projektkontor

Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse indenfor business, eller tidligere erfaring fra projektledelse, udarbejdelse af projektplaner og flowdiagrammer. Derudover har du givetvis kendskab til samarbejde på tværs af afdelinger, hvor du både selvstændigt såvel som i teams, motiveres af at opnå de fælles succeser.

Som person har du et stort drive, er fleksibel og går ikke på kompromis med at følge opgaver helt til dørs. Din passion drejer sig om at have kunden i centrum, og din forretningsforståelse er stor. Du er en stærk kommunikatør, der formår at yde indflydelse på andre og sikrer ejerskab i projekterne. Du beskriver dig selv som problemløsende, tillidsvækkende og kvalitetsbevidst – hvor du vedholdende og proaktivt gør en indsats for at overholde givne deadlines.

Vil du være en del af én af Danmarks største medievirksomheder

Jysk Fynske Medier tilbyder dig en spændende karrieremulighed i en af Danmarks største medievirksomheder. Jysk Fynske Medier specialiserer sig i at hjælpe lokale og regionale virksomheder med at vækste og udvikle deres forretning. Du har nu mulighed for at være med til at præge Jysk Fynske Mediers fremtidige udvikling.

Du vil få et spændende job med stor berøringsflade på tværs af hele B2B i Jysk Fynske Medier. Virksomheden har et stort fokus på at skabe en fleksibel og inspirerende hverdag, samt at sikre gode velordnede arbejdsforhold med pension og sundhedsordning.

Søg stillingen