Group Finance Partner til en stor global projektvirksomhed med fokus på den grønne omstilling

Har du lyst til at være en del af en kompetent finansafdeling med højt til loftet og spændende faglige udfordringer? Er du stærk inden for regnskab og controlling, og evner du at skabe forandringer? Så er jobbet hos BMS Heavy Cranes måske noget for dig - en arbejdsplads der med løft af vindmøller globalt bidrager til den grønne omstilling.

Du deltager i finansteamets forskellige opgaver og får selvstændige ansvarsområder

Med base på hovedkontoret i Nørresundby vil du indgå i et team med 7 dedikerede kolleger, og du vil referere direkte til Head of Group Finance, Kenneth Nørgaard. Teamet er kendetegnet ved dets høje faglighed, en uformel omgangstone, en stor ansvarsfølelse – overfor både opgaver og virksomhed – og et støttende og hjælpsomt socialt miljø.

Arbejdsopgaverne er afvekslende, og dine primære arbejdsområder omfatter:

  • Agere ”økonomichef/ansvarlig” for flere af datterselskaberne
  • Controlling af datterselskaber – sikre og udvikle et stærkt kontrolmiljø i samarbejde med de lokale økonomimedarbejdere
  • Deltage i måneds- og årsafslutning samt rapportering heraf
  • Sikre compliance omkring TAX, moms og told i samarbejde med TAX Manager
  • Supportere og være sparringspartner for de øvrige i finansteamet samt ledelsen
  • Optimere forretningsgange og sikre, at processer og systemer understøtter forretningen
  • Analysere og controlle performance og effekter af forretningsmæssige beslutninger.

Solid erfaring inden for regnskab og controlling

Måske du er revisor i dag, men går med tanker om at komme over på den anden side af skrivebordet – til en dynamisk global virksomhed, hvor du aktivt tager del i arbejdet med at ensrette økonomiske processer på tværs af hele koncernen. Du kan også have 4-7 års erfaring med controlling, gerne fra en international virksomhed.

Du har en relevant videregående økonomisk uddannelse, f.eks. cand.merc.aud. Din driftsøkonomiske og regnskabsmæssige værktøjskasse er naturligvis i top og suppleret med en stærk vilje og nysgerrighed til at forstå forretningsmæssige sammenhænge og til at gøre en forskel. Du har en naturlig interesse for at optimere og forbedre processer samt skabe mere gennemsigtig rapportering og minimere manuelt arbejde i dagligdagsopgaver. Du er interesseret i IT og øvrige programmer, der kan forbedre effektiviteten.

Du er dygtig til MS Excel og har endvidere indgående kendskab til MS Office-pakken. Du behersker både dansk og engelsk i skrift og tale.

Som person arbejder du med et stort drive og gå-på-mod. Du er en naturlig problemløser, der arbejder struktureret og detaljeorienteret, ligesom du er resultatorienteret. Samtidig er du analytisk godt funderet, og du trives med at kommunikere komplekse økonomiske problemstillinger. Du evner at bevare overblikket over mange facetter i en kompleks virksomhedsstruktur og formår at arbejde bredt i organisationen, men også selvstændigt. Du er positiv, udadvendt og tillidsvækkende og formår at skabe et relevant netværk i virksomheden. Derudover besidder du en stærk vilje til at lykkes og er en teamplayer, der skaber resultater i samspil med kolleger på alle niveauer.

Af natur bidrager du til den gode stemning, er tillidsvækkende, proaktiv og positiv. Slutteligt brænder du for at bidrage til den videre succes i tæt samarbejde med dine dygtige og ambitiøse kolleger.

Ambitiøs virksomhed med rig mulighed for at præge finansområdet

Du bliver en del af en branche i voldsom udvikling, og hvor vækstpotentialet er stort. Du kommer således til at være med på en rejse, hvor der er perspektiv – både karrieremæssigt og som helhed – og på en arbejdsplads, der har en positiv indflydelse på den grønne omstilling.

Du tilbydes et selvstændigt og spændende job i en ambitiøs virksomhed, der er præget af et uformelt og åbent arbejdsmiljø med en humoristisk tone, hvor der hersker stor passion og engagement, og hvor arbejdsglæde og kundens behov er i fokus. Som Group Finance Partner får du stor mulighed for at bygge en kompetent og forretningsunderstøttende rolle op.

Derudover er der gode interne muligheder for faglig og personlig sparring. Virksomheden har en resultatorienteret kultur med fokus på medarbejdertrivsel og et stærkt ledelsesgrundlag, hvor du er med til at sætte dagsordenen. BMS Heavy Cranes har vækstet meget i de seneste år, hvilket forventes at fortsætte de næste mange år med udgangspunkt i den grønne omstilling.

Søg stillingen