Produktionsleder til metalbranchen

Vil du arbejde med udvikling af medarbejdere og optimering af produktionsprocesser?

Ledelse af nyetableret ventilproduktion - flere produktionslinjer på vej

BROEN A/S er i vækst, og har brug for en produktionsleder til virksomhedens nye automatiserede produktion af Full Flow ventiler. I denne nyoprettede stilling får du det ledelsesmæssige ansvar for ca. 25 medarbejdere i produktionen, som pt. består af tre produktionslinjer, en CNC-afdeling, en montageafdeling og vedligehold. Produktionen er fordelt på tre skift.

Som produktionsleder kommer du bl.a. til at arbejde med den fortsatte udvikling af både medarbejdere og processer i afdelingen, samtidig med, at du gennem din motiverende lederstil sikrer stabil drift og relevante optimeringer.

Dine primære opgaver vil desuden være:

  • Personaleadministration, herunder udarbejdelse af mandskabsplaner i samarbejde med teamledere.
  • Ledelse af produktionsmøder.
  • Udarbejdelse- og opfølgning på produktionsplanen i samarbejde med planlægning.
  • Medarbejderudvikling – og herunder gennemførelse af MUS.
  • Deltagelse i optimerings- og produktprojekter i samarbejde med PTA og konstruktionsafdelingen.

Som produktionsleder refererer du til den tekniske chef, der har ansvaret for produktionen, produktionsteknik samt produktudvikling inden for forretningsområdet, Full Flow ventiler.

Din arbejdsplads bliver på hovedkontoret i Assens på Fyn.

Samarbejde, kommunikation og god teknisk forståelse

Vi forestiller os, at du har ledelseserfaring fra en produktionsvirksomhed og god teknisk forståelse. Hvis du har kendskab til metalbranchen, er det et plus men ikke et krav. Du har sikkert produktionserfaring fra en automatiseret virksomhed.

Du kender til industriens overenskomst, og dit moralske kompas er baseret på ordentlighed, hvilket også gennemsyrer din ledelsesstil. Ikke mindst er du serviceminded, struktureret, har gennemslagskraft og er god til at bevare overblikket.

Rig mulighed for at præge egen stilling

Du får en lederstilling i et godt og uformelt arbejdsmiljø, hvor samarbejde og vidensdeling er en naturlig del af hverdagen og beslutningsvejen kort. Du bliver ansat i BROEN A/S, som er en veldrevet og økonomisk stærk virksomhed. Virksomheden tilbyder en konkurrencedygtig lønpakke inkl. pension, sundhedsordning, kantineordning, personaleforening m.m.

Søg stillingen