Kundeservicemedarbejder med kendskab til VVS-branchen

Motiveres du af tilfredse kunder og af at give god kundeservice? Har du kendskab til VVS-området, og er du allerede bekendt med produktbrands som Geberit og Ifö?

Et job med fokus på kunden og på samarbejde i et professionelt internt team

Du kommer til at hjælpe og servicere kunderne via telefon og E-mail og får af og til også muligheden for at fremvise de nyeste produkter i Geberits udstillingslokale. Du kommer bl.a. til at rådgive i forbindelse med valg og vedligeholdelse af produkter, udarbejde tilbud og informere om priser. Du får kontakt med Grossister, VVS-Installatører og i begrænset omfang også private slutbrugere. Din dagligdag bliver desuden håndtering af ordrer fra danske kunder, og du bliver daglig bruger af Geberits ERP- og CRM-system. For at sikre optimal kunde- og leveringsservice, kommer du også til at have kontakt med interne kollegaer på lagrene i Europa.

Du vil naturligvis blive oplært i de mange fordele som Geberits produkter giver til kunderne, og du vil opleve det høje kvalitetsniveau, som produkterne er kendt for.

Du kommer til at referere til Head of Customer Service & Logistic, og din arbejdsplads bliver på hovedkontoret i Lystrup, tæt på Letbanen og få kilometer fra Aarhus.

Profil med stærke kommunikationsevner

  • Du er en dygtig kommunikator og har kunden i centrum.
  • Du er positiv i din tilgang til mennesker, både i telefonen og generelt til kunder og kollegaer.
  • Du lægger vægt på samarbejde, er hjælpsom og åben i din dialog.
  • Du har allerede kendskab til VVS-området. Måske du er uddannet indenfor grossistbranchen, eller måske du kommer fra en VVS-installatør.
  • Du kommunikerer ubesværet på dansk, såvel mundtligt som skriftligt, og kan også begå dig på engelsk.

Det får kandidaten

Geberit er kendt for tilfredse kunder og anerkendes bredt for produktkvalitet og evnen til at levere service i verdensklasse. Du får god mulighed for både faglig og personlig udvikling i en uformel organisation - og stillingen i kundeserviceafdelingen har i flere tilfælde åbnet vejen ind til andre spændende stillinger hos Geberit.

Telefonerne er åbne fra kl. 8.00 til kl. 16.00 mandag til torsdag, og om fredagen til kl. 14.30. Der er mulighed for hjemmearbejde en dag om ugen.

Geberit tilbyder pensionsordning, medarbejderaktier til attraktive priser, sundhedsforsikring, frugt- og frokostordning samt mulighed for at være med i personaleforeningen.

Geberit er en særdeles veldrevet virksomhed, hvor der er økonomisk råderum til at gøre det rigtige.
Du bliver en del af et velkendt brand og ansættes i en organisation med stærke værdier.

Søg stillingen