System Manager

Er du tosset med IT og systemer, og forstår du at formidle kompleksiteten, så det er til at forstå for såvel kunder som kolleger?

Du skaber den gode kundeoplevelse, internt og eksternt

I jobbet som System Manager får du ansvaret for at udvikle og vedligeholde IT-systemerne, som ligger forankret i BtB-kundesupport-organisationen. Du tager styrepinden på at sikre at systemerne udvikles i tråd med JFM’s BtB-strategi og sørger også for at skabe og opretholde tillid til systemet blandt kunder og kolleger.

Det er dermed også dig, der sikrer onboarding af nye medarbejdere i IT-systemerne, i samarbejde med lederne. Dertil kommer også et medansvar for kvaliteten af de administrative processer. Du bliver en del af afdelingen for BtB-kundesupport, og får reference til chef for kundesupport og simplificering.

Af konkrete arbejdsopgaver vil f.eks. være:

  • udvikling af systemer til understøttelse af BtB-strategi, herunder relevant projektdeltagelse
  • tovholder og udfører på vedligeholdelse og opdateringer af systemer
  • besvarelse af spørgsmål og understøttelse af BtB-superbrugeres systemviden
  • understøttelse af onboarding af nye medarbejdere.

Din hverdag vil foregå på JFM's kontor i Odense.

IT-profil med god forretningsforståelse

Du er stærk i planlægning og prioritering af opgaver, og du arbejder på en systematisk og struktureret måde. Dermed ikke sagt, at du ikke er omhyggelig og effektiv – for det er du. Du orienterer dig mod udvikling og har en solid teknisk og analytisk tænkning. Dine kommunikative færdigheder er gode, og vi forventer, at du behersker dansk såvel som engelsk i både skrift og tale.

Som person er du empatisk, engageret og tillidsskabende. Din udadvendthed afspejles i din positive og servicemindede tilgang til kunder og kolleger. Du arbejder proaktivt og er stærk i at håndtere mange bolde i luften. Nogen vil kalde dig en forandringsagent, fordi du er nysgerrig og drives af at gøre en forskel, men vigtigst af alt er, at du er omstillingsparat og klar på at tage en udfordring op.

Nøglerolle i stor mediekoncern

Du får et afvekslende job i landets næststørste mediehus, hvor din berøringsflade er bred, både internt og eksternt – og du får muligheden for at nørde IT og forretning, som du brænder for. JFM lægger vægt på værdier som tillid, ansvar og mod, og er en arbejdsplads med fokus på stærke relationer og solidt samarbejde, der stræber mod at opnå mål i fællesskab.

Søg stillingen