Økonomiansvarlig

Vil du have en nøglerolle i en moderne advokatvirksomhed, hvor du får frihed under ansvar og bliver en del af et miljø, hvor engagement er i højsæde?

Bredt ansvar, hvor du arbejder med hele regnskabspaletten

Du indgår i et stærkt team, som udover advokater, består af administrative kollegaer, der sikrer, at enderne når sammen i en travl hverdag.

Det er dig, der er den centrale go-to-person ift. de daglige driftsopgaver indenfor regnskab, hvor du også løbende tager initiativ til nye arbejdsgange, der bidrager til procesoptimering og effektivitet. Her vil første prioritering være digitalisering ifm. den nye bogføringslov.

Det er dermed dig, der tager ansvar for:

  • løbende bogføring og debitor- /kreditorstyring
  • controlling, herunder tilsyn med eksternt bogholderi
  • momsafstemning samt indberetning
  • løbende rapportering til INTERLEX’ partnere og medarbejdere
  • lønadministration, indberetninger til eIndkomst, refusionsansøgninger og feriepenge
  • likviditetsstyring og bankafstemninger
  • forberedelse af revisionsmateriale til årsregnskab.

Det er essentielt, at du har lyst til at bidrage med din faglighed indenfor administrative opgaver, der går på tværs af funktioner. INTERLEX er netop i gang med implementeringen af CapLegal, hvilket du naturligt vil tage aktiv del i.

Flere veje til stillingen…

Din uddannelse er ikke afgørende for, om du er den rette kandidat til stillingen. Det vigtigste er, at du har praktisk erfaring med regnskabsdisciplinen, og at du har lyst til at udvikle funktionen. Den praktiske erfaring kan du have med fra en lignende stilling i servicebranchen. Alternativt har du flere års erfaring med bogholderi/økonomiopgaver og er klar til at tage det overordnede ansvar for regnskabet.

Et skarpt overblik og solide analytiske evner gør, at du kommer i mål med opgaverne og kan arbejde selvstændigt – også under deadlines. Derudover er du rutineret bruger af ERP-systemer og Excel.

Som person er du nysgerrig, initiativrig og motiveres af at give dig i kast med nye opgaver. Ansvarlighed er en selvfølge for dig, og du har vist, at du selvstændigt kan drive stabil og sikker regnskabsdrift.

Forankret kultur med et stort fokus på trivsel

INTERLEX holder til i lækre lokaler på 8. sal i Pakhusene på Aarhus Ø. Her er du en del af et fedt miljø i konstant bevægelse.

Forretningsmæssig og menneskelig forståelse er en del af INTERLEX’ DNA, hvilket betyder langvarige relationer og værdiskabende rådgivning for klienterne.

Et vigtigt parameter for at opnå succes er, at medarbejderne er glade for at gå på arbejde. Dermed kan du forvente en uformel omgangstone, sociale arrangementer og en fremragende frokostordning.

Søg stillingen