Udviklingsingeniør - maskiningeniør, maskinmester eller produktionsteknolog

Har du suppleret din håndværksmæssige baggrund med en teknisk videreuddannelse?

Kan du se dig selv som en del af en virksomhed, hvis produkter hver dag øger sikkerheden på veje og i lufthavne? Og vil du arbejde med mål som kvalitet, brugervenlighed og oppetid i globalt perspektiv?

Teknisk velfunderet, kreativ og initiativrig profil

Som udviklingsingeniør har du direkte indflydelse på, hvordan Borum performer i forhold til kundernes forventninger. Kunderne består af alt fra mindre lokale entreprenører til større nationale selskaber – og er både brugere og forhandlere.

Med reference til den administrerende direktør, er du en del af et selvstyrende udviklingsteam (R&D), som nu udvides fra 3 til 5 personer. Teamet er båret af høj faglighed og flytter konstant grænserne for hvordan Borums markeringsløsninger kan understøtte kundernes forretning, formål og opgaver. Det kan f.eks. være ved at integrere digital teknologi med klassisk metal-konstruktion for at skabe højere effektivitet, bedre arbejdsforhold og ergonomi for brugeren, enklere betjening, højere præcision og enklere opgavestyring og planlægning.

Fokus i de kommende år er at skabe en højere grad af modularisering med henblik på kortere time-to-market, enklere vedligehold og øgede muligheder for tilpasning til kunders behov.

Din hverdag består derfor af følgende arbejdsopgaver:

 • Udvikle forslag til forbedring og forenkling af komponenter og maskindele i samarbejde med underleverandører.
 • Nyudvikling af produkter og løsninger inden for et nærmere specificeret produktområde.
 • Sikre at løsninger understøtter Borums kvalitets- og sikkerhedsstandarder.
 • 2D/3D dokumentation.
 • Koordinering af indsatser og prioriteringer i teamets indsats med hinanden – og med den øvrige del af organisationen (f.eks. markedsføring/salg, kvalitet, produktion/montage).
 • Produktmodning af løsninger i samarbejde med dine kolleger i Produktion/Montage.

Udadvendt og stærk kommunikator med fokus på udvikling af egne kompetencer

Som en del af udviklingsteamet er du sikkert lidt af en “Ole Opfinder”, som ser muligheder i at kombinere de ca. 50% sourcede dele med egenudviklede komponenter. Vi forestiller os at du har en håndværksmæssig baggrund suppleret med en videregående uddannelse som f.eks. maskiningeniør, maskinmester eller eventuelt produktionsteknolog (maskinkonstruktør). Dit ansvarsområde kan i nogen grad tilpasses til din erfaring, spidskompetencer og præferencer.

I dagligdagen har teamet fokus på trivsel, nærhed og fælles mål. Du indgår i dialog med mange interessenter på tværs af organisationen, og derfor er det afgørende at du trives med kontakten. Samtidig formidler du komplicerede og tekniske begreber på en måde, så både andre teknikere og personer uden teknisk baggrund kan følge med.

Du har fokus på udvikling og er drevet af en “can-do” indstilling - også når en løsning ikke ligger lige for.

Derudover kan du: 

 • lide at arbejde med metal, mekanik, hydraulik og el – og har gerne erfaring med køretøjer og batterier
 • tegne i Solidworks eller tilsvarende CAD-løsning, hvorfor det er en fordel, hvis du er uddannet som CAD-konstruktør
 • forenkle komplekse designs uden at gå på kompromis med robusthed og sikkerhed
 • opsøge opgaver og sætte dig selv i gang
 • kommunikere professionelt på dansk og engelsk såvel mundtligt som skriftligt.

Global virksomhed i vækst

Du får mulighed for at blive en del af et velfunderet, tæt samarbejdende og kundeorienteret team med mulighed for at sætte dit eget præg på det. Du bliver en del af en globalt orienteret virksomhed, der er i sund vækst - år efter år. Omgangstonen er humoristisk og direkte. Der er korte beslutningsveje, plads til kreativitet og til høje ambitioner, og Borum går ikke går på kompromis med kvalitet og sikkerhed.

Virksomhedens værdier “It pays to drive a Borum”, “Know-how on wheels”, “Dedication is in our DNA” og “Advanced Simplicity” reflekteres tydeligt i forventningerne til R&D-teamets indsatser og bidrag.

Din gagepakke vil afspejle dine kompetencer og nuværende karriere.

Søg stillingen