IT-projektleder med interesse i cyber security til Aarhus havn

Vil du være med til at levere IT-sikkerhed på tværs af platforme og systemer og samtidig agere bindeled i en række projekter?

Projektleder med flere kasketter

Du bliver en del af havnens Customer Coordination Centre med ansvar for havnens IT-sikkerhed, vedligehold og udvikling af applikationer og systemer.

Dine kollegaer i afdelingen varetager hver deres opgaver og ansvarsområder, hvor I supplerer hinanden, så hverdagen fungerer bedst muligt. Omgangstonen er uformel, og fællesskab har et stort fokus.

Der er gode muligheder for at sætte dit eget præg på løsningen af de primære opgaver, der ligger indenfor følgende arbejdsområder:

  • vedligehold og udvikling af IT-sikkerhed
  • ansvar for havnens arbejde indenfor NIS og NIS2
  • samarbejde med og primær kontaktperson for eksterne IT-leverandører og samarbejdspartnere
  • systemansvarlig og projektleder for de forskellige systemejere i organisationen.

Lidt af en IT-haj, der trives med at være den naturlige go-to-person

Du kommer sikkert fra en tilsvarende stilling i en mellemstor virksomhed. Uddannelsesmæssigt kan der være flere veje til stillingen, men du skal have erfaring med Cyber Security, IT-projektledelse og IT-systemhåndtering.

Afgørende for din succes er, at du kan arbejde selvstændigt og er pligtopfyldende, fuld af gå-på-mod og har gode kommunikative kompetencer både på dansk og engelsk.

Derudover er du som person en teamspiller, der trives med at have en bred kontaktflade og som ser mulighederne og har viljen til at levere løsninger, der understøtter forretningen.

Din kommende arbejdsplads

Du bliver en del af en unik og spændende arbejdsplads, hvor udviklingen indenfor IT og digitalisering har taget fart de senere år. Aarhus Havn er en mellemstor virksomhed med mange forskellige faggrupper, der samarbejder om at levere fremtidsrettet infrastruktur og serviceydelser til havnens kunder.

Hvis du kan se dig selv i rollen, hører vi meget gerne fra dig!

Søg stillingen