Bliv produktionschef i en international stålvirksomhed

Er du typen, der finder det naturligt at træde ind i rollen som nøglespiller, når der skal koordineres internt og eksternt? Motiveres du af at forbinde mennesker og mål i konstruktive samarbejdsprocesser mellem kunder, medarbejdere, projekter og produktion? Og vil du som en aktiv del af virksomhedens ledergruppe være med til at udvikle en moderne, innovativ og international stålvirksomhed i rivende udvikling?

Digitalisering, innovation og bæredygtighed i produktionen

Vi søger snarest muligt en proaktiv produktionschef, der kan varetage det overordnede ansvar for den daglige drift samt cirka 40 medarbejdere i deres produktion i Hobro.

DS Stålprofil er en af de førende producenter indenfor stålbeklædning til tag og facader, og de har de sidste 50 år leveret effektive og stærke kvalitetsløsninger til vores kunder. De er de første, som er Cradle-to-cradle® certificerede i deres hovedproduktgruppe, hvilket understreger ambitionen om at tilbyde stærke, bæredygtige løsninger. En virksomhed bestående af kompetente og engagerede medarbejdere, som udgør nogle af de vigtigste aktiver i DS Stålprofil med deres engagement og byggetekniske knowhow.

DS Stålprofil er i en spændende fase, hvor stigende vækst giver grobund til at fokusere på digitalisering, innovation og bæredygtighed i produktionen. Som produktionschef får du en helt central rolle på både et strategisk ledelsesniveau og på et operationelt plan i den daglige drift. Du får indflydelse på strategierne i dit fagområde i samarbejde med resten af virksomhedens ledelsesgruppe, og du får ansvar for at omsætte visionerne i praksis sammen med dine kompetente medarbejdere.

Hvad bliver dine opgaver?

Din hovedopgave bliver at sikre, at vores arbejdsprocesser er effektive og følger vores høje standard for topkvalitet, stærk leveringssikkerhed og god service. Du er desuden en central figur, der formår at stabilisere et stærkt arbejdsfællesskab for medarbejderne, der motiveres af din nærværende og involverende ledelsesstil.

Med reference til den administrerende direktør kommer du til at:

  • få det overordnede ansvar for den daglige drift i produktionen, hvilket indebærer budgetplanlægning, generel administration, personaleledelse samt kvalitetssikring, opfølgning og optimering af processer (Lean-arbejde) og produktion
  • skabe et sundt og udviklende arbejdsmiljø, hvor der er fokus på medarbejdernes trivsel og motivation gennem bl.a. videreuddannelse og personlig udvikling
  • udvikle, modernisere og investere i produktionsområdets digitalisering og konkurrencedygtige og bæredygtige profil i samarbejde med ledelsen
  • sikre et sundt og udviklende samarbejde med tillidsrepræsentanter og sikkerhedsrepræsentanter vedr. øvrige overenskomstforhold og vores nul-arbejdsulykker-filosofi.

Du får ledelsesansvar for 5 administrative medarbejdere (heraf 2 produktionsledere) samt cirka 40 timelønnede medarbejdere fordelt på to skift.

Helhedsorientering og lederskab

Vi lægger vægt på, at du har en stærk ledelsesmæssig erfaring og formodentlig en baggrund fra en tilsvarende stilling. Du har gentagne gange bevist, at ansvar er lige dig, og både formelt og uformelt falder lederskab, forhandling, taktik og motivation dig naturligt. Din tilgang til ledelse er gennemsyret af en helhedsorienteret forståelse, hvor nøglen til motivation og engagement er individuelt situationsbestemt. Dine samarbejdsevner er desuden løsningsorienterede og fleksible på tværs af organisationen, og du går forrest, når det handler om at yde en god service for vores kunder og samarbejdspartnere.

Som person er du karismatisk, tilgængelig og nærværende, og du har stærke kommunikative kompetencer. Du er en udpræget holdspiller, der på en jordnær og uformel måde formår at skabe tillidsfulde relationer. Du har desuden en stærk forståelse for ERP/BI-systemer og kan dansk og engelsk på forhandlingsniveau.

Sæt dit præg på DS Stålprofils videre udvikling

Som produktionschef bydes du velkommen i en kultur baseret på ærlighed, samarbejde og kvalitet. Her får du mulighed for at sætte dit præg på DS Stålprofils videre udvikling. Du tilbydes en attraktiv gagepakke, som udover fast gage indeholder pension og sundhedsforsikring samt div. personalegoder.

Søg stillingen