Finance Manager, Danmark

Vi søger en erfaren Finance Manager, der trives med ledelse og motiveres af arbejdet i en international vækstvirksomhed.

Daglige driftsopgaver og ledelsesaktiviteter

Som Kingspan LOGSTORs nye Finance Manager i Danmark er dit primære ansvarsområde at sikre virksomhedens aktiver samt yde den nødvendige økonomiske og kommercielle support, der gør det muligt for LOGSTOR at nå sine strategiske mål.

Desuden er det danske team ansvarligt for regnskaber på vegne af flere af LOGSTORs seks forretningsenheder i bl.a. Storbritannien og Sverige.

Stillingen indeholder følgende hovedopgaver:

  • Administrere, supportere og udvikle det danske regnskabsteam bestående af fem dedikerede bogholdere og en controller.
  • Ansvarlig for levering af tjenesteydelser til eksterne og interne interessenter.
  • Ugentlig, månedlig og årlig intern og ekstern rapportering.
  • Intern revision og kontrol.
  • Sikre compliance i overensstemmelse med lokal lovgivning og koncernregnskabsmanual.
  • Omkostningsreduktion og forbedring af overskud.
  • Håndtering af bankforretninger.
  • Strategi- og budgetteringsprocesser.
  • Administration af debitorer.
  • Ad hoc-opgaver.

Du kommer til at referere til Director of Financial Controlling, som har base i Polen, og du har din arbejdsplads på Kingspan LOGSTORs danske hovedkontor i Løgstør i Nordjylland. Du kan forvente ca. 10 rejsedage om året.

En synlig personaleleder med et stærkt økonomisk mindset

Vi forventer, at du har mindst fem års erfaring fra en lignende stilling som Financial Manager i en international B2B-virksomhed, gerne en produktionsvirksomhed, der anvender SAP. Rollen kræver, at du har en videregående financiel uddannelse svarende til en kandidatgrad.

Du tager over fra en erfaren og højt respekteret leder, og det er vigtigt, at du er i stand til at udføre de operationelle daglige opgaver uden at miste fokus på udviklingen af dit team. Vi forventer derfor, at du udviser stærke lederevner samt identificerer og håndterer komplekse problemstillinger professionelt.

Som leder finder du det naturligt at give konstruktiv feedback og støtte til dit team, så de kan vokse og nå deres fulde potentiale. Du arbejder struktureret med stor opmærksomhed på detaljer og nyder at styre og forbedre andres præstationer og fremskridt gennem regelmæssig feedback.

Du har stærke kommunikationsevner, og du kan identificere og formidle væsentlige aspekter af et problem hurtigt og tydeligt - flydende på både dansk og engelsk.

Karrieremuligheder i et internationalt miljø

Kingspan LOGSTOR tilbyder et arbejdsmiljø med stort fokus på medarbejderudvikling. Virksomheden sætter høje standarder, og positionen som markedsleder forudsætter, at alle medarbejdere performer optimalt. Kingspan LOGSTOR er en international koncern med kollegaer i forskellige lande, gode karrieremuligheder og attraktive og motiverende personalegoder.

Søg stillingen