Master Data/PIM Specialist

Er du systematisk i din tankegang og drives af at skabe struktur? Trives du i et miljø hvor kvalitet og samarbejde er i højsædet? Så er det måske dig vi mangler i vores team af engagerede medarbejdere.

Kundeorienteret, samarbejdende kultur

Som Master Data/PIM specialist har du direkte indflydelse på, hvordan Borum performer i forhold til kundernes forventninger angående specifikationer og service. Internt i virksomheden er det dig, der sammen med R&D sikrer at stamdata altid er korrekt opdateret i overensstemmelse med virkeligheden, og at opdateringer slår igennem samtlige steder i ERP og PIM systemet. Du er bevidst om vigtigheden af korrekt data og tager ejerskab over at udvikle og efterleve de daglige rutiner, som kræves for vedligeholdelse heraf.

Du har et naturligt behov for systematik og højt abstraktionsniveau til at kunne gennemskue komplekse sammenhænge i hierarkiet mellem produkt, stykliste og komponent, som gør Borum i stand til at optimere på parametre som lagerstørrelse og produktudvikling.

Du refererer til Borums Supply Chain Manager og arbejder i dagligdagen meget tæt sammen med kollegerne især i R&D, Service og Kvalitet. Samarbejdet som én enhed om et fælles mål er vigtigt for Borum, og du vil via dine ansvarsområder integrere i de fleste af virksomhedens funktioner.

Kunderne består af alt fra mindre lokale entreprenører til større nationale selskaber – og er både brugere og forhandlere. Borums fokus i de kommende år er at skabe en højere grad af modularisering med henblik på kortere time-to-market, enklere vedligehold og øgede muligheder for tilpasning til kunders behov.

Konkret vil din hverdag bl.a. bestå af følgende arbejdsopgaver:

  • Opbygge og vedligeholde varestamdata i PIM og ERP (vi bruger Microsoft Dynamics 365 Business Central).
  • Opbygge og vedligeholde styklister.
  • Bidrage til konsolidering af sortiment og delkomponenter.
  • Understøtte udviklingsforslag til forbedring og forenkling af processer i samarbejde med R&D, Montage/Produktion, Kvalitet og Indkøb.

Teknisk helhedsorienteret og struktureret profil med et veludviklet abstraktionsniveau

Borum arbejder i et produktions-/indkøbsmiljø, hvor en stor del af produkterne er sourcede dele som kombineres med egenudviklede emner.

Din uddannelsesbaggrund er ikke afgørende. Måske er du kommercielt uddannet, måske teknisk. Det vigtigste er, at du har erfaring fra en tilsvarende stilling i en produktionsvirksomhed, hvor du har arbejdet med stamdata i ERP og PIM, og sikkert har kendskab til LEAN allerede.

Du har fokus på optimering og er drevet af en “can-do” indstilling - også når en løsning ikke ligger lige for.

Du trives med rutineopgaver, men motiveres også af en organisation i udvikling, og at arbejde sammen om et tydeligt fælles mål. Der er plads til personlig udvikling og muligheden for at sætte sit personlige præg.

Derudover kan du: 

  • opsøge opgaver og sætte dig selv i gang
  • arbejde selvstændigt med rutineopgaver
  • kommunikere professionelt på dansk og engelsk såvel mundtligt som skriftligt.

Global virksomhed i vækst

Du bliver en del af en globalt orienteret virksomhed, der er i sund vækst - år efter år. Du får mulighed for at blive en del af et Supply Chain Team, som er drevet af at skabe de optimale vilkår for at kunderne og de interne interessenter får mere end de forventer – og at det kan dokumenteres. Omgangstonen er let og omgængelig. Der er korte beslutningsveje, plads til kreativitet og til høje ambitioner, og Borum går ikke på kompromis med kvalitet og sikkerhed.

Virksomhedens værdier “It pays to drive a Borum”, “Know-how on wheels”, “Dedication is in our DNA” og “Advanced Simplicity” reflekteres tydeligt i forventningerne til Supply Chain-teamets indsatser og bidrag.

Din gagepakke vil afspejle dine kompetencer og nuværende karriere.

Søg stillingen