Konsulent til Business Support

Har du talent for at udvikle mennesker gennem dialog og konstruktiv, motiverende feedback, og kunne du tænke dig at skabe forandringer i en stor organisation med en bred berøringsflade?

Indsats med gennemslagskraft på resultaterne

I JFM er der igangsat en ambitiøs strategi, hvor virksomhedens ambition om at være Danmarks førende salgsvirksomhed afspejles.

Et højt prioriteret projekt er sat i gang, hvor målet er at øge bevidstheden om Price Management og salgsperformance. Projektet indbefatter blandt andet prissætning ud fra effekten af virksomhedens medier, monitorering af rabatter og fokus på storytelling. Det betragtes som en succes, når projektets initiativer afspejles i adfærden blandt afdelingens ledere/sælgere og organisationen som helhed.

Din nøglerolle bliver at understøtte salgsorganisationen ved at sætte fokus på salgsperformance og træningskultur i JFM. Du får således en betydelig rolle i at udvikle, påvirke og inspirere salgsorganisationens ledere/sælgere, og bliver ansvarlig for implementering og træning i relevante projekter. Hermed bliver du teamets sparringspartner, og ud fra en observerende og coachende tilgang bliver din fornemste opgave at understøtte:

  • Salg af tværmedielle løsninger (radio, print og digital) med afsæt i kundens behov.
  • Virksomhedens Commercial Excellence Program i hverdagen.
  • Værdibaseret salg med udgangspunkt i Pricing.
  • Lederudvikling i relation til JFM’s interne ledelsesprincipper.
  • Virksomhedens betjeningsmodel i dialogen med medierådgivere.
  • Udvikling af træningskulturen. Herunder kortlægge de væsentligste potentialer, så organisationens Commercial Excellence-træningsprogram kan designes herefter.

Du får således en selvstændig rolle og en bred berøringsflade i forhold til salgskontorerne, som du kommer til at understøtte med din viden og indsigt. Du får base i Odense og tilknyttes et team af seks kompetente kolleger, som arbejder med projekter og forandring. Du refererer til den kommercielle chef for forretningssupport.

Ambitiøst og forretningsorienteret mindset

Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse og nogle års erfaring fra en lignende stilling og/eller som konsulent, hvor du har arbejdet med at styrke salg via adfærdsændring og kompetenceudvikling. Du har gennem din erfaring udviklet stærke formidlings- og relationsskabende evner, som du anvender, når du formidler din viden og konstruktive feedback i øjenhøjde til såvel medarbejdere som ledere. Det er ikke et krav, at du har ledererfaring, men vi forventer, at du har stor erfaring i at arbejde med udvikling over mod sælgere/ledere.

Som person er du kommercielt orienteret, robust, relationsskabende og selvstændig, og du trives med at komme rundt i alle afkroge af Danmark. Vigtigst af alt er du ambitiøs på forretningens vegne og tør udfordre det bestående, alt imens du har øje for dine kollegers trivsel. Til daglig bliver du en del af et engageret team med et godt fællesskab, hvor sparring er i fokus, og derfor nyder du også at arbejde sammen med forskellige typer af mennesker.

Plads til gode idéer

Når du ikke er ude og gøre en forskel i de lokale salgsteams, befinder du dig på en arbejdsplads med et inspirerende miljø, lige overfor Odense Banegård. Du tilbydes en spændende stilling med gode muligheder for at sætte dit personlige præg, og for at se resultaterne af din indsats meget direkte. Derudover indgår du i en afdeling, hvor der er højt til loftet med plads til faglig og personlig udvikling.

Du omfattes naturligvis af virksomhedens pensionsordning samt sundhedsforsikring.

Søg stillingen