Industritekniker med godt mindset

Har du en baggrund som industritekniker og erfaring med eller kendskab til SolidWorks og EdgeCam samt Siemens styring? Og kunne du tænke dig at blive en del af et team, hvor dagligdagen foregår i en uformel tone, der arbejdes på tværs af afdelingerne, og hvor det at tænke ud af boksen sættes i højsædet? Så har vi måske jobbet til dig på Triums fabrik i Silkeborg.

Specialopgaver indenfor CNC

Som industritekniker hos Trium, vil du blive en del af et team, som skal tage hånd om specialopgaver indenfor CNC-bearbejdning. Du får gode, kompetente kolleger, som kan bruges som sparringspartnere. Der er tale om et mindre team med et godt sammenhold, og hvor frihedsgraden i dit arbejde vægtes højt. Værkstedet består primært af nye maskiner, hvori 5-akset bearbejdning på Triums nye EMCO MMV 3200 er en deres fremtidsvisioner, som du skal være en del af at udvikle og implementere i produktionen.

Nysgerrig og grundig

Du har en håndværksmæssig baggrund som industritekniker og er omstillingsparat, da Triums produktion består af mange små serier frem for store. Vi lægger vægt på, at du har en nysgerrighed og et kreativt sind, når der snakkes programmering og opstilling på Triums maskiner. Det får du blandt andet brug for i udviklingen og implementeringen af den nye 5-aksede CNC-maskine.

Vi forventer, at du:

  • forstår tegninger, tolerancer, mekanik og materialer
  • drejer eller fræser på CNC-styrede maskiner
  • er erfaren og selvkørende med CNC-programmering, gerne med Siemens styringer
  • bruge forskellige målemetoder og visuel inspektion for at sikre høj kvalitet på komponenter
  • er mødestabil og loyal.

Din tilgang til opgaver er præget af ordenssans og altid med sikkerhed for øje. Det er vigtigt for den samlede produktion, at du sætter en ære i at levere høj kvalitet inden for den aftalte tid. Som person bidrager du med et godt humør, ligesom du samarbejder godt i et team og kan sparre på tværs af fagfelter.

Du tilbydes:

  • Faglige udfordringer, hvor du selv er med til at planlægge og tilrettelægge dine opgaver afstemt efter produktionens behov.
  • Introduktion til jobbet med dine dygtige kolleger, så du bedst og hurtigst muligt kan finde dig til rette og varetage dit job.
  • Fastansættelse i maskinværkstedet med gode ansættelsesvilkår og en konkurrencedygtig løn i forhold til kvalifikationer.
  • Betalt frokostpause og faste arbejdstider (Man – torsdag 7-15 og fredag 7-12)
  • En rolle i et team med godt sammenhold.

Søg stillingen