Product Development Manager

Er du klar til at tage ansvaret for udviklingen og ledelsen af produktporteføljen i en af Europas førende virksomheder indenfor CO2-neutral varme?

Projektleder og teknisk sparringspartner

Med reference til CEO og som en del af ledergruppen, er det dig, der tager ansvar for:

  • Optimering af eksisterende og udvikling af nye produkter ud fra markedstrends eller på baggrund af inputs og ønsker fra kunderne.
  • Processen fra idé til færdigt produkt i samarbejde med eksterne arkitekter, designere og ingeniører.
  • Koordinering af udviklingsforsøg på nye og eksisterende produkter.
  • Ledelse og udvikling af Aduros tekniske team, der sørger for fejlsøgning og testning af produkter, teknisk kundeservice samt udarbejdelse af manualer og andre tekniske kommunikationsmaterialer.

Der er naturligvis et tæt samarbejde med salg og kundeservice, hvor din opgave er at omdanne indsigten fra forbrugerne til konkrete løsninger, der optimerer produkterne.

Din base er på hovedkontoret i Hasselager, men du deltager selvfølgelig løbende i relevante workshops og arrangementer, så du er opdateret på nye teknologier. Derudover besøger du også fabrikkerne i Slovakiet og Ungarn – forventeligt har du 10-20 rejsedage om året.

Et forbillede med gode lederevner

Du har formentlig en videregående uddannelse indenfor et teknisk område, måske er du maskinmester eller diplomingeniør. Vigtigst er, at du har flere års erfaring i projektstyring med mange stakeholders.

Du har helt sikkert erfaring med slutbrugerprodukter, så du formår at inkorporere kundens krav og behov i videreudviklingen af produkterne. Branchekendskab er ikke nødvendigt, men vi forventer, at du har en god forretningsforståelse og helt styr på projekttrekantens tid, kvalitet og økonomi.

Helt optimalt har du erfaring som personaleleder, men vi er åbne for ledertalentet med projektledererfaring, der er klar til at tage næste skridt i sin karriere.

Som person drives du af at forbedre, og du skaber følgeskab med din gennemslagskraft og ved at være en rollemodel – både på de faglige og sociale aktiviteter.

Strategisk nøglerolle med direkte indflydelse på den fremadrettede vækst

Du får mulighed for at ”skalere” dine egne evner i en innovativ og udviklingsorienteret virksomhed, hvor man i høj grad har taget bæredygtighedsagendaen til sig.

Drømmen er, at Aduro og den nye Product Development Manager skal følges ad i mange år!

Søg stillingen