PTA-specialist med solid teknisk baggrund

Har du erfaring med procesoptimering og arbejdsflow i produktionsvirksomheder? Motiveres du af at have ansvar og indflydelse – og af at se dine idéer blive gennemført? Triarca, en af Skandinaviens førende leverandører af skabe og løsninger til el-distribution og fibernetværk i Europa, søger lige nu en dygtig PTA-specialist til at optimere deres produktionsafdeling.

Stillingen

I Triarca er der igangsat en ambitiøs strategi for virksomhedens udvikling i de kommende år, herunder digitaliseringsprocesser i produktionen og opbygning af nye lovende markeder i udlandet. Der er således en spændende udvikling i gang i virksomheden. Triarca oplever stigende efterspørgsel på deres produkter, og har i den forbindelse igangsat produktion af nye el-tekniske produkter herunder el-ladestandere.

Du skal være med til at optimere arbejdsgangene og processerne i produktionen, hvor du får en bred kontaktflade, da du bliver bindeled mellem produktions-, kvalitets- og udviklingsafdelingen.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

  • Optimering af processer og arbejdsgange.
  • Medvirken i udvikling og optimering af det fysiske flow i produktion og montage.
  • Indretning af produktionen så sikkerhed og effektivitet hele tiden sikres.
  • Implementering af nye maskiner, værktøjer, teknologier i produktionen.
  • Støtte til produktionen ved vedligehold, reparation og fejlsøgning.

Din daglige gang bliver på kontoret i Hornsyld, hvor du blandt andet får et tæt samarbejde med produktionschefen.

Teknisk profil med gode kommunikationsevner

Du har en relevant teknisk uddannelsesbaggrund og solid erfaring fra en lignende PTA-funktion, hvor du har arbejdet med arbejdsflow og produktionslayout. Du har en god teknisk forståelse, gerne inden for el-faget, og har du kendskab til stål- og aluminiumsproduktion, er det en fordel.

Som person er du:

  • god til at kommunikere med alle typer af mennesker
  • servicemindet - både overfor dine kollegaer og kunder
  • samarbejdsorienteret.

Et motiverende arbejdsmiljø kombineret med faglig stolthed

Stillingen indebærer gode karrieremæssige udviklingsmuligheder, både i forhold til det faglige og personlige, og der er i høj grad mulighed for at komme ind og gøre en positiv forskel i en virksomhed i vækst. Der er højt til loftet, en uformel omgangstone og korte beslutningsprocesser. Du får altså her muligheden for at blive en del af et stærkt fællesskab, hvor du kan forvente højt engagement og frihed under ansvar.

Søg stillingen