Økonomichef til Epoka A/S

Kan du være den nærværende og analytiske økonomichef, som evner at arbejde med mennesker, forretning og systemer i en dynamisk vækstorienteret virksomhed? Så har vi jobbet til dig.

Ledelse, udvikling og økonomi

Epoka A/S har en klar vækststrategi for de kommende år, og med et igangværende generationsskifte, får du som økonomichef en vigtig rolle i organisationen. I denne stilling får du, med udgangspunkt i et eksisterende stærkt set-up, ansvaret for regnskaber, årsrapporter og budgetter, diverse statistikker og rapporteringer og finansiel rapportering. Derudover har du ansvaret for økonomiafdelingen med i alt 3 kompetente medarbejdere, og er dermed overordnet ansvarlig for ledelse og udvikling af afdelingen.

Du har styr på budgetter og økonomisk rapportering, og ikke mindst sørger du for at fastholde en høj arbejdseffektivitet i afdelingen, og løbende udvikling af IT-værktøjer.

Som økonomichef refererer du til den administrerende direktør og bliver en del af ledergruppen, der bl.a. står i spidsen for implementeringen af en ambitiøs strategi samt den overordnede ledelse. Du får ansvar for økonomi, og vil agere sparringspartner for særligt den administrerende direktør og bestyrelsen, men også på tværs af alle afdelinger i selskabet.

Dine konkrete arbejdsopgaver vil bl.a. være at:

  • skabe værdi til forretningen ved bl.a. at lave analyser, forretningsgange og processer
  • dykke ned i kritiske forretningsprocesser med henblik på optimering og udvikling
  • være ansvarlig for periode- og årsregning samt budgetter, efterkalkulationer på produkter og likviditetsstyring
  • være ansvarlig for datterselskaberne i forhold til økonomi og arbejdsgange
  • fremlægge nøgletal for bestyrelsen, og have sparring med den øvrige ledergruppe
  • udvikle og optimere interne processer, herunder særligt opfølgning.

Du får din daglige gang på Epokas hovedkontor i Svenstrup J.

Forretningsorienteret kommunikatør med helhedsorienteret blik på økonomi

Epoka søger en økonomichef, der kan se potentialet i at være en vigtig medspiller i et stærkt vækstende, innovativt og globalt selskab. Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse måske en HD(R) eller cand.merc., og vi ser gerne, at du har 2-5 års erhvervserfaring, der knytter sig hertil. Du medbringer derfor også relevant erfaring med arbejdsopgaver, en stærk regnskabsforståelse samt evner/interesse for controlling.

Som person er du struktureret, analytisk og ikke mindst ansvarsbevidst. Med et højt drive arbejder du proaktivt med at udvikle og drifte økonomifunktionen gennem et helhedsorienteret fokus. Du har en naturlig interesse for at sætte dig ind i forretningen, og du drives af at få andre til at lykkes samt løfte forretningen som en samlet enhed. Dine samarbejdsevner er gode, og du kan kommunikere i øjenhøjde – med andre ord er du en teamplayer, der kan og vil være med til at løfte den samlede ledergruppe.

Vil og kan du udvikle dig sammen med Epoka A/S?

Du bliver en del af en virksomhed med et ungt og dynamisk team af dygtige medarbejdere samt et arbejdsmiljø, hvor der er store muligheder for personlig og faglig udvikling inden for økonomiområdet.

Epoka A/S er en international organisation med mange sprog, gode kolleger og en uformel omgangstone. Samtidig er der stor frihed under ansvar, og du har mulighed for at gøre en stor forskel og præge den fremtidige vækst og ekspansion af Epoka A/S, både kommercielt og driftsmæssigt.

Du får en spændende og udviklende stilling med indflydelse på virksomhedens strategiske udvikling og rejse. Epoka A/S byder dig velkommen i en kultur baseret på ærlighed, samarbejde og kvalitet, og du får muligheden for at sætte dit præg på den videre udvikling.

Søg stillingen