Industritekniker med godt mindset

Har du en baggrund som industritekniker, og erfaring med eller kendskab til SolidWorks og Mastercam samt Siemens styring? Og kunne du tænke dig at blive en del af et team, hvor dagligdagen foregår i en uformel tone, der arbejdes på tværs af afdelingerne, og hvor det at tænke ud af boksen sættes i højsædet? Så har vi måske jobbet til dig på Triums fabrik i Silkeborg.

Specialopgaver inden for CNC

Som industritekniker hos Trium bliver du en del af et team, som skal tage hånd om specialopgaver inden for CNC-bearbejdning. Du får gode, kompetente kolleger, der også kan bruges som sparringspartnere. Der er tale om et mindre team med et godt sammenhold, hvor frihedsgraden i arbejdet vægtes højt.

Værkstedet består primært af nye maskiner, hvor Trium på fræsesiden har 5-akset bearbejdning på deres nye EMCO MMV 3200, som er en virksomhedens fremtidsvisioner. En af dine arbejdsopgaver bliver at udvikle og implementere dette i produktionen. På drejesiden har Trium drejebænke fra Hollandske STYLE CNC.

Nysgerrig og grundig

Du har en håndværksmæssig baggrund som industritekniker, og er omstillingsparat, hvilket kræves idet produktionen består af mange små serier frem for store. Vi lægger vægt på, at du har en nysgerrighed og et kreativt sind, når vi snakker programmering og opstilling på maskinerne. Det får du blandt andet brug for i udviklingen og implementeringen af den nye 5-aksede CNC-maskine.

Vi forventer, at du:

  • forstår tegninger, tolerancer, mekanik og materialer
  • drejer eller fræser på CNC-styrede maskiner
  • er erfaren og selvkørende med CNC-programmering, gerne med Siemens styringer
  • bruger forskellige målemetoder og visuel inspektion for at sikre høj kvalitet på komponenter
  • er mødestabil og loyal.

Din tilgang til opgaver er præget af ordenssans og altid med sikkerhed for øje. Det er vigtigt for den samlede produktion, at du sætter en ære i at levere høj kvalitet inden for den aftalte tid. Som person bidrager du med et godt humør, ligesom du samarbejder godt i et team og nyder at sparre på tværs af fagfelter.

Du tilbydes

  • Faglige udfordringer, hvor du selv er med til at planlægge og tilrettelægge dine opgaver afstemt efter produktionens behov.
  • Introduktion til jobbet med dine dygtige kolleger, så du bedst og hurtigst muligt kan finde dig til rette og varetage dit job.
  • Fastansættelse i maskinværkstedet med gode ansættelsesvilkår og en konkurrencedygtig løn i forhold til kvalifikationer.
  • Betalt frokostpause og faste arbejdstider (mandag-torsdag kl. 7-15 og fredag kl. 7-12).
  • En rolle i et team med godt sammenhold.

Søg stillingen