Teknisk salgssupporter

Triarca har sat digitalisering og den grønne omstilling øverst på agendaen, og de er stolte af at bidrage til udviklingen af samfundet, i retning mod en mere bæredygtig planet. De er markedsleder og samarbejder med de største spillere/kunder i alle deres segmenter. Mulighederne er mange for at vokse hos og med Triarca, så hvis du har en personlig ambition om at blive en af de bedste, og vil bidrage til en udvikling med fart på, så kan det være lige netop dig de mangler som teknisk salgssupporter!

Din rolle på rejsen

Triarca har rygende travlt med at udvikle på produkter og på forretningen. Du træder ind i et fagligt stærkt team, hvor både ambitionsniveauet og humøret er højt.

De udvikler, fremstiller og sælger udendørs kapslingsløsninger til el-distribution og udrulning af fibernet. Det primære marked er Danmark og Norden, men de har også et ben i det stærkt voksende tyske marked for fiberudrulning. Samtidig er der stor vækst i den del af forretningen, der leverer e-mobility og infrastruktur til el-biler.

Som teknisk salgssupporter får du en vigtig rolle i forhold til tilbud og leverancer, hvor du bliver bindeled mellem kunderne, de eksterne sælgere (KAM), produktionen, udviklingsafdelingen og diverse strategiske samarbejdspartnere.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • Udarbejdelse af tilbud
 • Internt salg
 • Salgssupport
 • Formidling og koordinering af tekniske informationer vedrørende salg til udviklingsafdelingen
 • Direkte og opfølgende dialog med kunder.

Din daglige gang bliver på kontoret i Hornsyld, hvor du refererer til salgsdirektøren, Henrik Londorf.

Med fast base på kontoret i Hornsyld bliver du den ansvarlige, som KAM’erne kan overdrage tekniske opgaver og forespørgsler til. Herefter finder du den optimale løsning i samarbejde med de forskellige aktører og udarbejder dernæst tilbud. Så snart du er sat ordentligt ind dine opgaver, vil det være naturligt, at du selv har den direkte og opfølgende dialog med kunderne vedrørende både tekniske og kommercielle spørgsmål, og du vil løbende blive klædt fagligt på til at tage mere ansvar i takt med din egen personlige udvikling.

Udadvendt person med teknisk mindset

Det er en fordel, hvis du har en el-teknisk uddannelsesbaggrund fx som elektriker, el-installatør, el-ingeniør eller lignende og erfaring fra lignende stilling. Det vigtigste er dog, at du har mod på at sætte dig ind i Triarcas produkter.

Det er også en fordel, hvis du har erfaring med eltavler og andre lavspændingsanlæg samt erfaring med masterdata og prislister. Du har evnen til at forstå og sætte dig ind i kundens behov via telefon eller mail, hvorigennem du også kan skabe muligt mersalg.

Som person er du:

 • Løsningsorienteret
 • Struktureret og kan bevare overblikket
 • En teamplayer
 • Udadvendt og har gode kommunikationsevner, så du skaber gode relationer til både kunder og kolleger
 • Vedholdende og trives med mange bolde i luften

I løbet af arbejdsdagen vil du have mange forskellige opgaver. Din arbejdsindsats er præget af struktur og overblik, og du har evnen til at prioritere dine opgaver og indsatser. Det er vigtigt, at du sætter en ære i at nå opgaverne til tiden og på et højt teknisk niveau.

Et motiverende arbejdsmiljø kombineret med faglig stolthed

Hos Triarca har de en uformel omgangstone, løfter i flok, og holder ofte hyggelige sociale arrangementer, som deres aktive personaleforening står for.

De har en formidabel kantine, som hver dag disker op med både lækker morgenmad og en sund og inspirerende frokost.

Ønsker du faglig eller personlig udvikling, støtter de meget gerne op om det. Her har du mulighed for at tage et stort medansvar.

Derudover kan du se frem til:

 • En varieret arbejdsdag med fleksible arbejdstider og mulighed for at arbejde hjemmefra efter behov
 • Muligheden for at arbejde i en virksomhed med et stort forretningsmæssigt potentiale inden for den grønne omstilling
 • Muligheden for at være involveret i alle faser af virksomhedens projekter.

Søg stillingen