Team Lead, Finance

Har du en udpræget forretningsforståelse, og sætter du en ære i at levere korrekte data og vigtige økonomiske indsigter til forretningsledere og beslutningstagere? Motiveres du af ledelse og af at tage ansvar og ejerskab for egne forretningsområder og projekter, samtidig med at du trives i teamwork? Så har JFM måske en stol klar til dig som Team Lead i en dynamisk medievirksomhed.

Team Lead og sparringspartner for forretningen

Som Team Lead vil du blive del af JFM’s økonomiafdeling, som tæller 24 engagerede kolleger. Her vil du lede et stærkt team af tre controllere. Du kommer til at indgå i tæt samarbejde med forretningen, forretningsledere og funktionerne inden for koncernøkonomi, hvor du gennem kyndig rådgivning og vejledning vil agere værdifuld sparringspartner for et af JFM’s største forretningsområder. Din hverdag vil på den måde være dynamisk og afvekslende, og du vil få en stor kontaktflade og spille en central rolle i dit team og i virksomhedens udvikling.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • at agere sparringspartner over imod forretningen, direktionen og managementgruppen
 • ledelse af dit team, med fokus på udvikling, optimering og sparring
 • kvantificere potentielle risici og muligheder og sørge for, at det reflekteres i økonomien
 • deltagelse i løbende forecasts, budgettering og vedvarende optimering af modeller og processer
 • udarbejdelse af business cases i samarbejde med de forretningsansvarlige
 • rapportering og udvikling af præsentationsmateriale
 • salgscontrolling og udarbejdelse af salgsanalyser
 • at drive måneds- og årsafslutning samt opfølgning på flere forretningsområder i tæt dialog med de forretningsansvarlige i koncernen.

Du vil få din daglige gang på JFM’s kontor på Bugattivej i Vejle, samt på Banegårdspladsen i Odense centrum.

Hvem er du?

Du har først og fremmest en relevant finansiel uddannelse som HD, cand.merc. eller cand.oecon., og har gerne tidligere arbejdet med revision, for eksempel som controller, Business Partner, Analyst eller lignende.

Derudover har du:

 • +3 års erfaring som leder, og ellers har du den nødvendige kapacitet og kvalifikationer til at excellere i ledelse inden for finance, som det næste skridt i karrieren
 • god forretningsforståelse. Du kan lide at sparre med og udfordre de forretningsansvarlige, og trives både med at arbejde selvstændigt med dine opgaver, men kan samtidig indgå i samarbejde med andre uden besvær.
 • en naturlig interesse for teknologi og et digitalt mindset
 • kommunikative evner til at formidle tal og komplekse budskaber på en forståelig måde. Derfor er du også flydende på dansk, både mundtligt og skriftligt.

Som person er du forretningsorienteret, robust, nysgerrig og resultatorienteret, og du har selvsikkerheden til at udfordre virksomhedens managementgruppe. Du har en professionel tilgang til dit arbejde, er serviceminded og i besiddelse af gode sociale kompetencer, ligesom du kommunikativt har let ved at begå dig på flere niveauer.

Du kan glæde dig til:

Som Team Lead bliver du del af en velfungerende afdeling med dygtige kollegaer og en stærk kultur.

Desuden vil du opleve, at din rolle vil spille ind i ledelsesgangene, og at du derfor kan sætte aftryk på forretningens videre udvikling.

Du omfattes naturligvis af virksomhedens pensionsordning og sundhedsforsikring.

Søg stillingen