Senior Business Controller til international vækstvirksomhed

Kan du se dig selv som business partner for virksomhedens ledelse, og trives du med at levere økonomisk indsigt og udarbejde business cases? Og har du lyst til selv at påvirke din stilling og den forretning, du understøtter? Så er her muligheden for at få en central rolle med frie rammer og stort udviklingspotentiale i en international vækstvirksomhed.

Business Controlling, partnering og procesoptimering

Som Senior Business Controller i Lynsoe Systems får du et spændende job med masser af faglige udfordringer og ansvar for egne opgaver inden for et bredt og varieret arbejdsområde. Det kræver god forretningsforståelse, og at du trives med at samarbejde på tværs med andre faggrupper.

Med reference til CFO’en, vil du som Senior Business Controller spille en vigtig rolle i udviklingen af Lyngsoe Systems. Der vil være stor mulighed for at skabe værdi for forretningen og påvirke udviklingen af stillingen.

Som Senior Business Controller vil dine primære opgaver blive at:

 • levere økonomisk indsigt, der understøtter eksekveringen af strategien og leverer rettidig information om nøgle-KPI'er
 • supportere topledelsen og Business Unit-chefer for at sikre gennemsigtighed i forretningen
 • konstant udfordre status quo for at sikre, at Lyngsoe Systems til enhver tid optimerer forretningen
 • fremme effektivitet i alle FP&A og andre forretningsprocesser eventuelt gennem robot procesautomatisering eller andre metoder
 • M&A aktiviteter bestående af at analysere opkøbsmål og være involveret i efterfølgende integration af opkøbte virksomheder
 • bidrage i forbindelse med månedlig og årlig finansiel rapportering, bæredygtighedsrapportering og statusrapportering på initiativer
 • kombinere viden om forretningen med ideer til, hvordan man kan optimere salg, omkostninger, proces mm.
 • udvikling og support af business cases.

Der forventes max. 15-30 rejsedage om året til datterselskaber med det formål at sikre, at initiativer implementeres, og at den lokale ledelse får den nødvendige forretningssupport.

Business Controller med forretningsforståelse og erfaring med digitalisering

Du sidder i dag i en lignende rolle gerne som Business Controller og har en finansiel baggrund. Du motiveres af at forbedre processer for at give mere gennemsigtighed, gøre det simplere, hurtigere og skabe bedre data. Du trives i en rolle, som den finansielle sparringspartner til forretningen.

Du har formentlig en uddannelse som Cand. Merc., Cand.oecon., HD eller lignende og har 3-5 års erfaring som Business Controller eller Financial Business Partner fra en mellemstor eller stor virksomhed og gerne med erfaring med Business Intelligence.

Du har erfaring med digitalisering af forretningsgange og optimering af processer, og du er nysgerrig på forretningen. Og du er stærk på IT.

Du tilbydes et bredt ansvarsområde med et stort potentiale for optimering og udvikling, og du vil få en nøglerolle med plads til personlig vækst i en international virksomhed i vækst.

Som person er du:

 • struktureret, systematisk og med analytisk tilgang – med et forretningsperspektiv
 • udadvendt, relationsskabende, internt og eksternt
 • energisk og resultatorienteret
 • stærk kommunikator på både dansk og engelsk
 • troværdig og med evne til at skabe respekt og gensidig tillid blandt interessenter.

Et udfordrende job i en professionel, dynamisk, men samtidig uformel organisation

Lyngsoe Systems tilbyder et spændende job med gode muligheder for faglig og personlig udvikling i et inspirerende miljø hos en af verdens førende leverandører af logistikløsninger til en lang række store internationale virksomheder.

Du kommer til at arbejde sammen med entusiastiske og dygtige kolleger, der glæder sig til at tage imod en ny kollega.

Lyngsoe Systems værdsætter initiativ og ansvarlighed. Du bliver en del af et professionelt team med et stærkt finansielt og kommercielt engagement. Du får en unik mulighed for at påvirke og udvikle dit job, samt lære og udvikle egne evner og karriere.

Søg stillingen