Senior ERP Project Manager til international vækstvirksomhed

Kan du lede implementeringen af et nyt ERP-system og efterfølgende tage ansvar for, at systemet udvikles i takt med forretningen? Er du stærk på forretningsprocesser og -systemer, og har du erfaring med projektledelse? Så er her muligheden for at få en central rolle med frie rammer og stort udviklingspotentiale i en international vækstvirksomhed.

Projektledelse, ERP-implementering og -udvikling

Med reference til virksomhedens CFO og i et tæt samarbejde med Finance Manager og IT-afdelingen, får du ansvaret for at drive projektet med at konvertere fra en AX-løsning til en Microsoft Business Central-løsning og derefter for den videre udvikling og drift af denne. Der er tale om en bred rolle med ejerskab af systemet og ’hands on’ på drift, integrationer og de tværgående forretningsprocesser.

Som Senior ERP Project Manager og systemansvarlig vil dine primære opgaver blive:

 • projektledelse i forbindelse med ERP-implementering og i den forbindelse:
 • sikre at forretningsprocesser relateret til ERP er klare, så de kan implementeres og understøttes af systemet
 • overholde budget, tidslinjer, omfang og kvalitet
 • masterdata-opsætning
 • rapportering til styregruppen
 • tæt samarbejde med interne og eksterne projektmedlemmer og interessenter
 • efter implementering sikre, at ERP-systemet er opdateret, oplæring af personale, processer følges, og løse problemer
 • planlægge og drive integrationsopgaver på forretningsstøttesystemet i forbindelse med opkøb.

Efter implementering skal du påtage sig rollen som ERP-ansvarlig og drive opgraderinger, implementere forbedringer og løse problemer i samarbejde med interne og eksterne parter. Du skal fungere som forretningskonsulent, dvs. løbende kunne udfordre forretningen og sikre, at ERP-løsningen imødekommer forretningens behov og understøtter den strategiske retning i samarbejdet med finans- og forretningsenhederne.

Desuden bliver du:

 • masterdataansvarlig, der sikrer, at stamdata opsættes bedst muligt og understøtter forretningsenhederne i at definere stamdata
 • ansvarlig for at udvælge relevante forretningsstøttesystemer og implementere disse i samarbejde med IT
 • intern specialist/’Go-to person’ på ERP-løsningen.

Der forventes op til 45 rejsedage om året til datterselskaber, med det formål at forstå de lokale ERP-relaterede processer samt at træne de lokale medarbejdere.

Dygtig projektleder med ERP-erfaring

Du sidder i dag i en lignende rolle i en mellemstor eller stor virksomhed, hvor du har ansvaret for virksomhedens ERP-system. Du kan også have indhentet din erfaring i en rolle som forretningskonsulent, systemejer, drifts-integrationskonsulent eller lignende på et ERP-system.

Du har en relevant uddannelse indenfor IT, supply chain, økonomi, eller produktion, og du har stærke projektlederevner og minimum 3-5 års erfaring med projektledelse.

Du har stor forståelse for opsætning og brugen af masterdata og erfaring med implementering og drift af et ERP-system fra en produktionsvirksomhed og meget gerne baseret på Microsoft-systemer.

Du har en bred system- og forretningsforståelse, der sætter dig i stand til at forstå både forretningen og den teknik og proces, der understøtter forretningen.

Som person er du:

 • udadvendt, relationsskabende og har eksekveringsevne
 • struktureret og systematisk
 • stærk kommunikator på både dansk og engelsk
 • troværdig og med evne til at skabe respekt og gensidig tillid blandt interessenter
 • fleksibel, engageret og med højt drive
 • selvstændig, målrettet og procesorienteret.

Et udfordrende job i en professionel, dynamisk, men samtidig uformel organisation

Lyngsoe Systems tilbyder et spændende job med gode muligheder for faglig og personlig udvikling i et inspirerende miljø hos en af verdens førende leverandører af logistikløsninger til en lang række store internationale virksomheder.

Du kommer til at arbejde sammen med entusiastiske og dygtige kolleger, der glæder sig til at tage imod en ny kollega.

Lyngsoe Systems værdsætter initiativ og ansvarlighed. Du bliver en del af et professionelt team med et stærkt engagement. Du får en unik mulighed for at påvirke og udvikle dit job, samt lære og udvikle egne evner og karriere.

Søg stillingen