Ingeniør til Manufacturing Engineering

Vil du være med til at udvikle og implementere løsninger til fremtidens grønne omstilling? Bliv en del af en international virksomhed med passion for energibesparelse og bæredygtighed, hvor du får mulighed for at omsætte din viden om produktionsprocesser til nytænkning og optimering af fremtidens grønne løsninger.

Jobbet

Som Ingeniør i Manufacturing Engineering er du en del af et højt specialiseret team med en solid faglighed, der har ansvaret for at implementere nye maskiner og produktionsmetoder i produktionen og for optimering af processer og udstyr.

Teamet er ansvarligt for at udvikle eksisterende maskiner og processer, implementere ny teknologi samt projektering, opbygning og idriftsætning af nye produktionsenheder, ligesom de står for afprøvning og godkendelse af de råvarer, som indgår i produktionen.

Med reference til afdelingslederen for Manufacturing Engineering består din hverdag bl.a. af følgende opgaver:

  • Indgå i projektteams og bistå med relevante beregninger og tegningsgrundlag for produktions flow, kapacitet og konstruktion af maskiner og udstyr.
  • Daglig support til produktion- og vedligeholdelsesafdelingen angående maskiner, udstyr, processer og materialer.
  • Bistå med teknisk og praktisk support.
  • Dokumentering og afrapportering af resultater.
  • Implementering af nye processer og produkter.
  • Bistå med udarbejdelse af dokumentation i form af arbejdsprocedurer, instruktioner, teknisk dokumentation, produktbeskrivelser, brugsanvisninger/CE, bilag for EU-overensstemmelse og sikkerhedsgodkendelser ift. lokale myndigheder.

Handlekraftig problemknuser med stærke kommunikationsevner

Som en del af Manufacturing Engineering-teamet, bidrager du med ny viden, der skaber udvikling og forbedringer, og du er en teknisk stærk sparringspartner for ledelsen og de øvrige afdelinger på kerneområder inden for proces og produktion.

Derfor forestiller vi os, at du har en relevant uddannelse som ingeniør f.eks. inden for maskiner, processer eller lign., og du har gerne håndværksmæssig erfaring. I alle tilfælde har du en god tegningsforståelse og evt. erfaring med AutoCAD, Inventor eller Solid Works ell. lign.

Du har en interesse for optimeringer og udvikling af processer, og det er en fordel, men ikke et krav, hvis du har et par års erfaring fra en produktionsvirksomhed med kendskab til industri- og produktionsudstyr.

Du har et udpræget udviklingsorienteret mindset og det falder dig helt naturligt at tage ansvar for opgaverne, og bidrage til optimering af den teoretiske og den praktiske del af produktionen. Du er initiativrig, og ivrig efter at tilegne dig viden og udbygge dine kompetencer inden for området.

I et samarbejde anses du for en stabil teamplayer, der deler ud af din viden, og du arbejder struktureret og detaljefokuseret hen imod deadlines. Du kommunikerer skriftligt og mundtligt på både dansk og engelsk.

Udviklingspotentiale i et internationalt miljø

Du bliver en del af et team af specialister med høj anciennitet og her er virkelig mulighed for at opnå en unik viden og erfaring inden for området. Du bliver en vigtig del af projekter, der skal optimere, stabilisere og udvikle produktionskapaciteten i en international vækstvirksomhed med en grøn agenda og en stærk investeringsstrategi.

Der er rig mulighed for udvikling i Kingspan LOGSTOR, og virksomheden er i høj grad villig til at støtte og udbygge medarbejdernes kompetencer, så de udvikler sig. Hvis man har ambitioner om at drive projekter i f.eks. udlandet, vil der være muligheder for det.

Søg stillingen